Във връзка с AdSense

deyandimov

New Member
Здравейте искам да попитам или по точно някой да ми обясни как стават нещата с ad sense. Мисля вече доста сериозно да се занимавам с това. Ако може малко инфо по въпроса за каквото и да било ще съм Ви много благодарен. И все пак сорка за смешния въпрос , но за първи път се занимавам с това.
 
Задай конкретен въпрос и ще ти обясним. Иначе общо за адсенс, направо чети на сайта на адсенс.
 
Здравей , като за начало. Те първа свързах сайта си с adsense. От сега нататък какво да правя , мога ли да свържа и друг сайт? Как мога да печеля нещо и т.н.
 
Ок , ще го караме явно едно по едно.

1-ви въпрос : може ли да се печелят пари от ad sense и как ?
 
Как мога да печеля нещо и т.н.
Не слагай каруцата пред коня. Първо помисли как да си осигуриш трафик.
 
Здравейте искам да попитам или по точно някой да ми обясни как стават нещата с ad sense.

@sunstorm ти го каза пределно ясно: Чети сайта им. Там всичко е обяснено, като за малоумници. Ако не разбереш какво пише там - не ставаш за бизнес.
 
Трафик се осигурява със SEO и реклама. SEO-то е по-скоро хазартния начин, докато рекламата е стандартния. Рекламата може да е платена или да е безплатна, но да е в резултат на твой личен труд. За SEO не бързай на този етап.
 
малко инфо това какво имаш предвид под реклама. google ,facebook ? платена или неплатена. Само да ви кажа че за първи път правя нещо подобно през живота си и се уча в момента.
 
1000 уникални на ден не е толкова малко. Български посетители ли са? При 1000 човека може да прикапва нещо от адсенс, ако разположиш добре рекламния код.
 
99.9 са българи. Това не ме интересува дали ще вземам някой друг лев от adsense. Говоря за трафик. искам още да го увелича . приемам всякакви ваши идей. и ако някой може да ми обясни за някакви линкове бях чел.
 

Горе