Възможен проблем с Adsense!

sr71sa

New Member
Здравейте,имам 1 малко блогче, което е свързано с адсенс акаунта ми.Имам 3 рекламни полета,не нарушавам правилата на гугъл и т.н
Странното е че от няколко дни в менюто на блогър - приходи ми изчезна лентичката с информация за днешните и вчерашните приходи!
До тук добре,като вляза в адсенс акаунта си имам едно ЗАДЪРЖАНО
Неизплатени приходи с жълт удивителен знак!Нямам съобщения за някаква нередност,а и рекламите си ми седят в блога!
Това малко ме стресна, някои да сподели мнение по въпроса!
Не съм си кликвал по рекламите, нито съм карал някого да го прави, но странното е че точно преди да се появят тези съобщения предният ден имах приход от 1.26 евро при условие че предните 10 на дни има не повече от 1 евро. По простата причина, че напоследък малко съм го занемарил от към поддръжка и оптимизация,но това е друг въпрос :)
 
От: Възможен проблем с Adsense!

Понастоящем плащанията Ви са задържани. За освобождаването им е необходима реакция от Ваша страна. Още подробности...
Неизплатени финализирани приходи до 01 април 2012

Плащанията към Вас са задържани.
Няма да бъдат направени плащания.
 
От: Възможен проблем с Adsense!

Такива теми или пропускам или пиша по-обиден коментар. Но сега ще обясня.
Елементарно е - като си гледал профила в Адсенс без да си искал си активирал задържане на плащанията. Хората са го направили и обозначили с линк: "Още подробности...". Цъкаш на линка и виждаш повече информация, която гласи: "Активирано е задържане на плащанията. За да го отмените, премахнете отметката от „Задържане на плащанията“".
После повече информация може да намериш от допълнителните обяснения, които се намират в лявата колонка в секция "Помощ".
Ето ти и линк с обяснението!

И да те питам - толкова ли е трудно да кликнеш на линка който се вижда и който са сложили в Гугъл, да прочетеш какво пише и да последваш връзките които са поставили за допълнителни обяснения?
 
От: Възможен проблем с Adsense!

това е щот не си нагласил изплащане и пин
 

Горе