Възможност за всеки.

От: Възможност за всеки.

и предполагам не очакваш да ти се върже някой, особено от този форум...:lol:

Търговски обекта - над 1800 Търговски обекта
Къде са тези обекти? Интересуват ме точни места, а не Кипър, Турция, Зимбабве и т.н.
Абе я ще ти се обадя аз утре да видим какво ще стане :)
 
От: Възможност за всеки.

Пич, набутал си се с 3 бона. Приеми го, преглътни го и инвестирай времето си в нещо стойностно, а не да мамиш други хора, само и само да си възстановиш парите.
 
От: Възможност за всеки.

http://19min.bg/news/8/51535.html?allr=true

http://www.marica.bg/доказано!-пирамидата-sci-продадена-в-германия(виж)-news199502.html

http://salvation-bulgaria.blogspot.com/2014/02/save-company-international-saveway.html

http://www.burgasutre.bg/2014/02/07/208020-kzp_obyavi_sci_za_piramida

http://www.silnabulgaria.com/пловдивска-пирамида-духна-зад-границ/

Пловдивската фирма SCI (Сейф къмпани интернешенъл”), която Комисията за защита на потребителите уличила като пирамида е с нов собственик в Германия. Зад него обаче стоят досегашните собственици в България Светослав Рангелов и Станчо Рангелов, твърди в.”Телеграф.”Регистрацията в Германия е била направена с цел да се подготви излизането на фирмата на международните пазари. Пострадали клиенти смятат, че така фирмата иска да стане недосегаема за родните структури.
Собствеността на фирмата вече е преминала в ръцете на дружеството Saveway Internsional. Това е станало след заповедта на КЗП за прекратяване на нелоялните търговски практики от ноември миналата година.
Като собственици са посочени същите хора плюс Симеон Мандаджиев. В немските сайтове вече текат предупреждения и сигнали срещу фирмата, в които тя е определена като пирамида.
Основният проблем със SCI е, че стойността на продукта – карти за намаление, е многократно по-ниска отколкото е таксата за присъединяване към компанията. Тази такса варирала между 600 и 3 000 лева, но преди прехвърлянето на на собствеността е увеличена на 4 00 и 2 000 лв.
Според собствениците на компанията 38 000 души ползват услугите им. В същото време група от 9 000 недоволни от дейността на фирмата са се обединили във Фейсбук хпод името „Игнорирай SCI –спаси приятел”.
Фирмата обжалва в съда решението на Комисията, според която фирмата извършва нелоялна търговска практика, заради което е наложена глоба от 10 000 лева.


https://www.facebook.com/groups/sci.ignore/?fref=ts
 
От: Възможност за всеки.

Това си е чиста пародия. На какви ли не срещи съм ходил, то не беше Saveway, то не беше Sitetalk. Всички обещават да станете някви милионери, ама накрая те си купуват X5-ици, X6-ици и така нататък. Туй да се обяснява колко пари прави компанията и колко е "интернационална", а да не се спомене името й даже си е адски несериозно. Иначе успех с намирането на поредните балъми... Не мисля, че именно от този форум ще имаш успех :)
 
Re: От: Възможност за всеки.

Това си е чиста пародия. На какви ли не срещи съм ходил, то не беше Saveway, то не беше Sitetalk. Всички обещават да станете някви милионери, ама накрая те си купуват X5-ици, X6-ици и така нататък. Туй да се обяснява колко пари прави компанията и колко е "интернационална", а да не се спомене името й даже си е адски несериозно. Иначе успех с намирането на поредните балъми... Не мисля, че именно от този форум ще имаш успех :)

Бегай ги тия пирамиди. Преди няколко месеца бях на някаква щуротия Холидей нещо си, поредия шит. Преди това на Sitetalk. Абсолютна тъпотия. Този го отрязах като маслинка, а за Холидейа, приятелите ми чуха мнението, но не им се вярваше. ;)

Да, къде си мислиш, че си попаднал човек, щом ги оясняваш едни, а хората ти говорят друг. ;)

Поне прочети заглавието на форума. И после прецени дали сме твоя таргет група. Не си губи времето пич. Често. ;)
 
От: Възможност за всеки.

От една страна компанията изгражда мрежа от клиенти. Нейната цел е да изгради най-големия лоялен клуб от клиенти потребители в страната и Европа. Това което сме постигнали до момента във България е над 53 000 клиента, а от друга страна изгражда мрежа от търговски обекти( навсякъде където аз и вие може да изхарчите пари- всеки един бранш) над 1800 търговски обекта които ги има в сайта. Продукта е SaveCard - Универсална карта която ни дава предимства във търговските обекти , а какви са те ? От 1-30 % Договорена търговска отстъпка за крайния клиент в зависимост от бранша на търговеца, няма как една бензиностанция да даде повече от 3 % :) Услугата , която компанията връща е обратно парите по банковата сметка тоест пазаруваме и плащаме по касов бон на 100 % , а процента отстъпка се връща обратно към нашата банкова сметка за да може реално пазарувайки и получавайки отстъпки накрая на месеца да сме събрали 50 - 100 лв. които реално да може да усетим като пари. Но къде е бизнеса той е в 3 та група хора - предприемачи така наречени Бизнес партньори които изграждат звеното от клиенти и от партньори за това компанията заделя 50 % от приходите си под формата на 9 вида бонуса по компенсационния план. Бонусна система на база извършена работа - този месец това и това си свършил тези пари ти изплаща компанията. Един от бонусите които на мен лично много ми харесва това е % комисион от това че някой някъде харчи, спестява и понеже аз съм изградил мрежа от клиенти и бизнес партньори получавам този % който вече е с пасивен елемент. Тоест аз тук виждам голямата картина .. развивайки пазара в България и тези 12 държави хората които харчат там аз ще бъда тук и ще получавам пари. ( Не мисля че е нужно да изпадаме в детайли повече по това си направете сметка дали искате да разберете повече.)
 
От: Възможност за всеки.

Разсъжденията на един прост работник (дотолкова прост, че да има образование, опит в ИТ сферата от почти 10 години, да е участвал в 'един-два' инфраструктурни проекта и бла бла бла):
Пич, използваш думички като инвестиция, капирал, пари, комисион, търговски обекти и бла бла. Ама до колкото съм чувал за да имаш търговия трябва да продаваш нещо. Когато извършваш някаква работа трябва да създаваш така наречените блага с вложен труд и материали. Работника на поточна линия в цех за филтри днеска прави 200 филтъра, създава нещо и получава парички за това. Програмиста написва код, отново прави нещо получава парички. Ама ти какво свърши днеска за да получиш парички?
Аман от бизнесмени и меринджей като теб заради които половината свят ви сърбаме попарата в момента с тия кризи.
 
От: Възможност за всеки.

4. Нова платформа на принципа на груповото пазаруване където отстъпките са от 30 до 80 %

Отдавна си търся минитрактор Ламборджини на 70 % отстъпка!

images
 
От: Възможност за всеки.

Какво сте тръгнали да го просвещавате човека, нека се набутва, както е тръгнал ще зашие и всичките си приятели (ако вече не го е направил). Само като чуя или видя "възможност за всеки" и ми е ясно за какво иде реч.

Иначе за SCI писах статия, че са измамници още преди половин година. Гледам в София си джиткат с фирмени Баварци и Мерцедеси, ама останалите надолу по пирамидата само наливат пари и остават с пръст в ...

Локвайте темата и фараона да влиза в джобс.бг, че скоро ще се чуди от къде да вземе пари за хляб!
 
От: Възможност за всеки.

"Атанасов", пич имаш все още чудесната възможност да се откажеш навреме от мокрите сънища и мечтите :)
 

Горе