Възможно ли е да се развие една ФБ страница само със СПАМ ?

KeaMe

New Member
Възможно ли е да се развие 'прилично' една ФБ страница само чрез СПАМ?
Да речем плащаш на някой да ти вкара 1000 фена, колкото за начало и след това бълваш постове през 20 минути ? Говорим за ПОСТОВЕ и картинки, без линкове.

И другото, което искам да попитам е: възможно ли е да се 'съживи' една здраво наспамена страница? Говоря за страница с над 40К фена в нея, която е наспамена много здраво само с линкове и рийча е толкова нисък, че публикациите вече достигат едва до около 100 човека ? Имам предложение от една позната за такава страница, но не съм сигурна дали ще успея да я възстановя ако започна да я работя както трябва (т.е. да започна да качвам вътре интересни публикации през около 30 минути) . След като почти всички фенове не са имали взаимодействие със страницата от дълго време дали изобщо старанието ми ще има някакъв резултат или да не се впрягам и да не приемам иначе изгодната за мен оферта ?

Надявам се да се включат повече хора с опит, благодаря предварително.
 
От: Възможно ли е да се развие една ФБ страница само със СПАМ ?

При тия промени на алгоритмите през 2 дена, никой не може да ти каже. Последно мина някаква шитня преди 2-3 седмици, която ми уби много силни страници и им смъкна рийча 2-3 пъти.
 
От: Възможно ли е да се развие една ФБ страница само със СПАМ ?

Ами вчера ми направи впечатления за една страница в която смествам картинки и линкове - 3/4 към 1,
и за вчера рийча беше паднал и на картинки и на линковете с 3-4 пъти някъде.

Знам ли, ще си проличи следващите дни дали пак не са орязали рийча
 
От: Възможно ли е да се развие една ФБ страница само със СПАМ ?

Не знам ама при мене линковете правят в пъти повече рийч от картинките .. страницата е LJ
 
От: Възможно ли е да се развие една ФБ страница само със СПАМ ?

Значи разбирам, че от тук писалите никой не е пробвал да го направи през последните 3/4 месеца ...

То не се и учудвам де - при този нисък рийч единственото спасение май е LJ, но пък дори и LJ-то май не е 'спасение' щото като не ти достигат публикациите до хората, в един момент се оказваш със страница със 100к, от които поне половината са 'мъртви души' .... щото не виждат нищо от теб.
И аз се чудя защо толкова паднаха цените при LJ.
 
От: Възможно ли е да се развие една ФБ страница само със СПАМ ?

Падат, защото се пукна балона..много хора почнаха да предлагат фенове, а ползата от тях почти никаква и хората почват да се отдръпват. Аз бих си взел някаква по-малка страничка, която да е що годе активна и не много оспамена. Сутрин докато си пиете кафето можете да направите нужните кликове в addmefast и да вземете дневния бонус точки. Пускате си 1-2 дузини лайкове като можете да ги таргетирате по-държава, за други филтри не помня, че скоро не съм влизал. Пишете 5-10 коментара в подобни страници на вашата правите си профили с приятели и от време на време им споделяте разни статусчета а-у. В addmefast можете и да си взимате шервания на избран пост и сума ти неща, както и за други сайтове не само за фейсбук.

Ако не ви се занимава да цъкате из пространството има ботове, които да го правят вместо и вас и вие само да си пускате фенове.
 
От: Възможно ли е да се развие една ФБ страница само със СПАМ ?

Ще взема да го пробвам тоя addmefast. Мерси много.
 
От: Възможно ли е да се развие една ФБ страница само със СПАМ ?

Това дето го приказваш не е спам. Във FB се нарича "редовен" ъпдейт на страницата... Можеш да си задвижиш страницата по този начин, но ще глътне много време, докато се стабилизира talking-a. А относно 100-те рийч... изчисли колко е 1% от 40 000 и виж колко ще рийчваш органично... Ако нямаш добър talking - още по-малко.
 
От: От: Възможно ли е да се развие една ФБ страница само със СПАМ ?

Извинявайте, но какво значи "рийч" ? Не съм добра във facebook термините...

7232509B.png

Ето това е рийча - показва до колко хора е достигнал, т.е. показал се е в News Feed-a им. Това ми е статистика от пост във ФБ страница с близо 40К, рийча е за 6 часа. :mad: Това е от (според мен) добре поддържана страница. Другите две съм ги позарязала малко ама и то нямам мотивация да правя каквото и да било вече във ФБ.
Принтскрийна е на 'рекламна' публикация с 3 снимки към нея. Т.е. този вид публикации не се споделят и се лайкват рядко.

Не давам пример със забавна публикация, които хората обикновено споделят, защото там нещата вече са други.

Е, ако може някой да ми каже: защо ти е да имаш бизнес страница, с примерно 40/50Кфена, като само 1% от феновете ти виждат публикациите? За да се видят от повече хора, трябва да си 'подсиля' публикацията, като им платя.
Е, то по тази логика ми е напълно достатъчна и страница със 100 фена вътре... След като публикацията ми с 10 долара ще стигне до 6000 човека - дали от малка или от голяма страница се пуска - все тая...
 

Горе