Въпроси за Amazon

terzo

Member
Здравейте,

Имам един сайт за автомобили, хостнат в USA, който прави много голям трафик. Сложил съм му Adsense, но имам карета за запълване и се зачудих дали да не пробвам и друг вид монетизиране. Въпросите ми са:
1) Adsense позволяват ли техният код да се разполага на сайтове, на който има код от афилиът програми (в случаят от Amazon).
2) Някой използва ли тази програма? Ако да - заслужава ли си.
3) Има ли възможност за ротиране на продукти в random вид, а не да си избирам продукти които да се рутират?
 
От: Въпроси за Amazon

Колко голям е трафика и за какви ключови думи? Пробвал ли си афилией линкове (застрахователи, кредити за коли, изкупуване на коли, замяна на стара за нова, кредит репорт - как да си увеличим точките за да си купим кола?, и прочие)?

Въпроса който си задал няма отговор при информацията която си предоставил. Ако трафика е голям и печелиш добре от рекламите, то можеш да се опиташ да си вдигнеш печалбата само с промяна на темата, дизайна, съдържаноето... Трябва амализ, колко е потенциала и колко правиш. Все пак има разумна граница над която не е добре да се целиш, а да направиш друг сайт. 2 сайта биха ти докавали малко повече пари и доста повече сигурност (ако на единият трафика падне на другият може да се задържи, примерно).
 

Горе