Въпроси за Clickbank ?

Butzev

New Member
Здравейте, правя тази тема за Clickbank и бих искал всеки който се е занимавал да напише как направил своите продажби ако може да драсне, за да каже как е става това нещо? Нов съм в този вид affiliate marketing, но изчетох хиляди варианти: платен трафик, instagram,pinterest, микронишови сайтове и т.н. Ако може някой който има опит с Clickbank и е направил поне една продажба да каже как я направил и да даде някакви насоки как би могло да стане това :)
 
От: Въпроси за Clickbank ?

Афилиейт маркетинг е най-голямата глупост, защо не помислиш с трафика който ще имаш може директно да продаваш някакъв продукт ....
 
От: Въпроси за Clickbank ?

Моята идея е да промотирам продукт от Clickbank , но как да генерирам трафика ,за да стане работата. И дали да правя сайт, или да направя малък Ad, или незнам как :D Ти продавал ли си продукти от Clickbank ?
 
От: Въпроси за Clickbank ?

Моята идея е да промотирам продукт от Clickbank , но как да генерирам трафика ,за да стане работата.

Това е основната причина много малък процент от хората имащи акаунт в кликбанк да изкарват пари оттам, не работи да се опитваш да изградиш бизнес върху система за монетизация (вместо обратното).

Като целта на рекламата ти е да пробутваш кликбанк книги на хората, се състезаваш със 1 милион други филипинци правещи същото. В резултат от това местата, които са ти най-подходящи за трафик вече са си изградили защити срещу тебе(щото никой не иска във форума му/сайта му неграмотни маркетъри да си рекламират боклуците), топ продаваните продукти в кликбанк са за отслабване, форумите за отслабване не дават да се пускат линкове, повечето рекламни мрежи банват ако пускаш директен кликбанк линк. Пак има разни трафик потоци дето може да се ползват ама е трудно и с нисък таван. В момента в който се появи нов източник на добър трафик, малоумните маркетъри търсещи бързи стотинки (вместо да се занимават с нещо легитимно) пак ще го развалят за отрицателно време. Плуваш срещу течението с такава стратегия и за в бъдеще ще става все по трудно и по трудно. Така си еквивалента на циганина дето продава парфюмчета по улиците 'бате парфюмче?', никога няма да изкара кой знае колко пари от това, разчита на някой заблуден и всеки бяга от него.

Занимавай се с нещо легитимно и със потенциал за развитие, няма смисъл от такива 'схеми'.

Знам, защото за последните ~5 години, над половината ми ИМ доход е от кликбанк + платена реклама, ако можех да се върна назад във времето бих правил нещо съвсем друго.

Методи за правене на пари, който на пръв поглед изглеждат лесни, всъщност са трудни (и обратното), когато входната летва за даден метода пада (т.е всеки може да го прави, единственото изискване за рекламиране в кликбанк е да имаш регистрация, отнема 1 минута), потенциала за печелене и той пада. Прочети the millionaire fastlane от mj demarco
 
От: Въпроси за Clickbank ?

Не забравяйте, че основната цел е правене на бизнес а не търсене на начин да прецакаш някаква система. Моята цел е да създам бренд или продукт или там каквото е, което дори в перспектива да покаже, че има потенциал за развитие. Това което струва+ това, което има като потенциал прави стойността на нещото. Оттам нататък просто бих избрал правилният момент или оферта да го продам. Другият вариант е да имате ресурса да го направите велико, но колко от нас се имат за Стив Джобс :) или за някои по- малки, които на 30-40 са станали богати.....
 
От: Въпроси за Clickbank ?

Не го обезкурaжaвaйте, имa хляб зa всичко. Aко знaе кaк дa превърти реклaмaтa в печaлбa ще имa успех и с Clickbank.
 
От: Въпроси за Clickbank ?

Благодаря ви за мненията ви zbm ,librarian, tedkata_m :) Имам ли реален шанс да изкарам пари, и искам да попитам zbm как си изкарала пари от Clickbank и как е промотирала продуктите.
tedkata_m ти знаеш ли как мога да превъртя рекламата в печалба ?
 
От: Въпроси за Clickbank ?

Благодаря ви за мненията ви zbm ,librarian, tedkata_m :) Имам ли реален шанс да изкарам пари, и искам да попитам zbm как си изкарала пари от Clickbank и как е промотирала продуктите.
tedkata_m ти знаеш ли как мога да превъртя рекламата в печалба ?

Аз ако знаех точната формула, сега нямаше да си знам милионите... Трябва да четеш англоезичните форуми, там има адски много примери и книги - платени и безплатни.
 
От: От: Въпроси за Clickbank ?

:shock::shock:

"Знам, защото за последните ~5 години, над половината ми ИМ доход е от кликбанк + платена реклама" аз разбрах, че ми каза че е простотия, но поне можеш ли да кажеш някаква информация, все пак 5 години сте се занимавали
 
От: Въпроси за Clickbank ?

:shock::shock:

Онлайн няма как да провериш пола на пишещия от другата страна. Не може просто да му бръкнеш в гащите.

И аз искам да знам как лесно и ако може без пари да докарвам трафик, който да обръщам в пари... То всеки занимаващ се с онлайн бизнес това иска. И е трудно да се направи.
 

Горе