Въпроси относно стартиране на блог / сайт.

bonevbb

New Member
Здравейте,
имам идея за сайт, която искам да реализирам, но имам доста въпроси на които не мога да си отговоря затова се обръщам към вас. Искам да стартирам с блог в блогър, който ще е с мои статии за афф продукти, но с идеята да могат да публикуват и други мои реферали например, срещу заплащане или свободно. Искам да стартирам с блог, след време да се прехвърля на WP с хостинг и домейн, но не съм наясно как става прехвърлянето на съдържанието от блогър в уърдпрес и дали изобщо е възможно това. Друго с което не съм наясно е като е на блогър как да го направя да е предимно за САЩ или Англия ? Като го напиша на английски и му задам от менюто да е на английски достатъчно ли е трябва ли да се направи нещо друго, като изключим keyword research- a . И последният ми въпрос е на какъв дизайн да се спра като ще имам продукти за здраве, ИТ и други общо взето искам да събера всичко на едно място. За сега някакъв безплатен дизайн, а занапред мисля да си купя. Но ориентировачно можете да ми предложите нещо. Ами това е за сега ако се сетя нещо друго ще пиша.
 
От: Въпроси относно стартиране на блог / сайт.

Според мен направо започни на Уърдпрес. Няма нужда да си играеш с Блогър и след това да се местиш. Иначе има възможност да преместиш съдържанието си. В панела има опция за експорт, а в панела на WP има опция за импорт.
 
От: Въпроси относно стартиране на блог / сайт.

според мен

1) започвай направо на Уърдпрес, като преди това си избереш хостинг и домейн. Иначе ще си загубиш времето.
2) избери си конкретна ниша, а не прави сайт за "всичко" в едно.
 
От: Въпроси относно стартиране на блог / сайт.

Значи ще се спра направо на Уърдпрес. А мога ли да си го направя на компютъра с съдържанието и плъгините и след това да го кача ? Или направо да го качвам на хостинг. Искам да обхвана, колкото мога ниши в един сайт, защото продуктите от които съм доволен и които съм изпробвал не само за здраве примерно, а не виждам смисъл да пускам няколко различни сайтове. Също така някой продукти са от Амазон други са от MarketHealth.
 

Горе