Въпросчета за Adsense

sysameca

New Member
Има ли възможност когато направиш 100 долара или повече да си задържиш плащането за да събереш някой лев е първия ми въпрос.

Втория ми въпрос е каде ти изпращат чековете - пред вратата, в някоя поща или къде?

И третия ми е примерно ако имаш два или повече уеб сайта валидно ли е да слагаш на всичките реклами?

Благодаря предварително
 

entwickler

New Member
1. Можеш да задържиш плащането колкото искаш
2. Изпращата ти чековете на адрес, който ти кажеш
3. Ако сайтовете отговарят на техните изисквания - да.
 

stiflar

Member
Едно въпросче ме измъчва от няколко часа. Имал съм според адсенс отчета си 1клик за $0.59 за 31.3.08. За съжаление не мога да го видя никъке (няма нито един по каналите) - възможно ли е това?
 

entwickler

New Member
отиди на adsense setup-> allowed sites и виж дали позволяваш навсякъде да се показват реклами в твоеот publisher id. Ако го позволяваш може примерно някоя страница да е отворена от cache-а на google и няма как да я хванеш с channel. И все пак си прегледай каналите. Може да си пропуснал да добавиш някое url , ако искаш пусни картинка от report-a като на нея замажеш CTR-a защото не можеш да ни го покажеш и може да успеем да видим.
 

stiflar

Member
@entwickler - Мерси за отговора. Разрешил съм на всички сайтове ..... Може да е от кеш, не съм се замислял. И днес имам 1 такъв клик - нека има.
 

entwickler

New Member
ами ако ги спреш (което ти препоръчвам), ще виждаш от къде е и ако е от кеш ще ги разрешиш постепенно (излизат обикновено IP адреси на DCta). Ако не е от кеш ще знаеш от къде е и ще прецениш дали да позволяваш да се показват там. Но е добре да разбереш!
 

happyslacker

New Member
Създай URL канал:

Настройка на AdSense -> Канали ->URL канали -> Добавяне на нови URL канали -> въвеждаш адреса на сайта

URL каналите ще се показват в отчетите като другите канали. Напимер може да направи канал google.com, който ще показва щракванията от кеша на Google.
Имай предвид, че кликовете се отчитат точно, но един и същи клик може да го видиш в няколко канала при четене на отчета.
 

happyslacker

New Member
Аз имам канал и си отчита правилно приходите от страниците, които съдържат този низ в адреса си. А и си го пише, че работи с части от URL...
 
Последно редактирано:

Горе