Въпросчета за Adsense

sysameca

New Member
Има ли възможност когато направиш 100 долара или повече да си задържиш плащането за да събереш някой лев е първия ми въпрос.

Втория ми въпрос е каде ти изпращат чековете - пред вратата, в някоя поща или къде?

И третия ми е примерно ако имаш два или повече уеб сайта валидно ли е да слагаш на всичките реклами?

Благодаря предварително
 
1. Можеш да задържиш плащането колкото искаш
2. Изпращата ти чековете на адрес, който ти кажеш
3. Ако сайтовете отговарят на техните изисквания - да.
 
Едно въпросче ме измъчва от няколко часа. Имал съм според адсенс отчета си 1клик за $0.59 за 31.3.08. За съжаление не мога да го видя никъке (няма нито един по каналите) - възможно ли е това?
 
отиди на adsense setup-> allowed sites и виж дали позволяваш навсякъде да се показват реклами в твоеот publisher id. Ако го позволяваш може примерно някоя страница да е отворена от cache-а на google и няма как да я хванеш с channel. И все пак си прегледай каналите. Може да си пропуснал да добавиш някое url , ако искаш пусни картинка от report-a като на нея замажеш CTR-a защото не можеш да ни го покажеш и може да успеем да видим.
 
@entwickler - Мерси за отговора. Разрешил съм на всички сайтове ..... Може да е от кеш, не съм се замислял. И днес имам 1 такъв клик - нека има.
 
ами ако ги спреш (което ти препоръчвам), ще виждаш от къде е и ако е от кеш ще ги разрешиш постепенно (излизат обикновено IP адреси на DCta). Ако не е от кеш ще знаеш от къде е и ще прецениш дали да позволяваш да се показват там. Но е добре да разбереш!
 
Създай URL канал:

Настройка на AdSense -> Канали ->URL канали -> Добавяне на нови URL канали -> въвеждаш адреса на сайта

URL каналите ще се показват в отчетите като другите канали. Напимер може да направи канал google.com, който ще показва щракванията от кеша на Google.
Имай предвид, че кликовете се отчитат точно, но един и същи клик може да го видиш в няколко канала при четене на отчета.
 
Аз имам канал и си отчита правилно приходите от страниците, които съдържат този низ в адреса си. А и си го пише, че работи с части от URL...
 
Последно редактирано:

Горе