Въпросче за Proactol и конверсия

mendy

New Member
Здравейте на всички!

Радвам се че и аз съм вече част от този форум и ви благодаря много за ценната информация, която публикувате тук. Желая успех на всички в техните начинания :)

А сега към въпросчето...

Значи в момента правя блог, който е на здравна тематика общо взето. Публикувам статии за здравословният начин на живот, отслабване, диети, фитнес и все теми свързани със здравето на хората. В момента се опитвам да избутам нагоре по търсачките няколко статии за затлъстяването, наднорменото тегло и холестерола. В тези статии съм вмъкнал и няколко изречения за Proactol, като една възможност за хората, която може да им помогне да си решат съответния здравен проблем. Въпроса ми е следният : кое е по добре, да пращам хората от тия статии директно към сайта на Proactol или да ги пращам към моята страница в сайта, на която правя ревю на Proactol?

Двоумя се защото тези статии за написани доста професионално, има термини които и аз за първи път ги чувам, специално ги дадох да ми ги превеждат защото още не съм толкова добър с английския, че да мога да седна да си напиша сам такава статии. Абсолютно са уникални като съдържание и са написани по-скоро все едно че лекар ги препоръчва хапчетата като решение на техният проблем. И си мисля, че ако хората ги пренасочвам към мойта страница, в която правя ревю на Proactol, вече ще им стане ясно, че аз се опитвам да им продам хапчетата, докато ако направо ги пращам към сайта на Proactol изглежда, като че по скоро ги препоръчвам. От друга страна пък съм чел че е по добре максимално много време да го задържиш човека на сайта си, така че когато вече го изпратиш да си купува хапчетата той да е убеден че те ще му помогнат и съответно да си ги купи.

Малко дълго стана въпросчето май...:)
 
Re: Въпросче за Proactol

Добре дошъл и мерси за приятните думи. Надявам се да прекарваш повече време тук и да прочетеш всичко, което ще влезе в употреба в бъдеще.

Супер любимите ми теми.:) Първо темата не е за тази секция.
Аз лично бих го направил с ревю - поради 2 причини: по-описателно и по-кратко презентиране на продукта и така се предразполагаш посетителя, като го караш да мисли че сайта или блога, на който е попаднал е с професионално направено Копи.

Успехи....
 
прместих я в секцията за конверсията :) аз имам голямо доверие на блинки за тези неща затова бих го направил по неговият начин :) както и евентуано ако съм недоволен бих пробвал по първият начин :)
 
Благодаря ви за отговорите. Ще го направя с ревю както вие препоръчвате и sorry че съм сложил темата в неподходящата секция:)
 
Благодаря ви за отговорите. Ще го направя с ревю както вие препоръчвате и sorry че съм сложил темата в неподходящата секция:)
Няма проблеми, бате. Тук се модерира добре. Ако имаш въпросчета по темата - готов съм да ти помогна. Това е от любимите ми теми - конверсия и Копита. :)
 

Горе