Въпрос за Амазон

От: Въпрос за Амазон

Защо да не стане? Няма да загубиш нищо ако пробваш. Ако си решил да продаваш електроники и добре рекламирани продукти, тогава можеш да се откажеш.
 
От: Въпрос за Амазон

Оооо не такива неща, падам си по микро нишите понеже знам че там се вади печалба и знам как да процедирам спрямо други мой проекти.Тези дни ще погледна как още стоят нещата и има ли още такива изгодни сайтове като amazon.
За тия даже ми говориха тези дни (за мен си е чиста пирамида) http://www.warriorforum.com/warrior...dsd-dominiation-really-work-selling-ebay.html
като си платиш за елита и ти казвали още такива сайтове като amazon, но с още по големи далавери откъм цена на продуктите и доставките за хамериканците...
 
От: Въпрос за Амазон

Купих PRO-то преди известно време. Доволен съм. Има доста какво да научиш. След това може да изкараш нещо от самия акаунт като продаваш планове. Може да го изпробвам скоро елита.
 
От: Въпрос за Амазон

Купих PRO-то преди известно време. Доволен съм. Има доста какво да научиш. След това може да изкараш нещо от самия акаунт като продаваш планове. Може да го изпробвам скоро елита.

Щом си го закупил значи си напълно наясно с номера с амазон и можеш със сигурност да си кажеш дали става номера :D
 
От: Въпрос за Амазон

Другата седмица ще отида да си извадя нова карта, защото тази ми е блокирана от paypal и не мога да започна да продавам. След това ще ти кажа, но от клиповете 100% работи.
 
От: Въпрос за Амазон

Че е на база на пирамида, така е, да. Че най-много печелят създателят/ите на тази схема, да. Че доста хора се „включват“ в нея от цял свят и я рекламират, да.

Но само заради някакви сайтове, които могат да се намерят и самостоятелно с търсене за най-евтина цена, все едно човек ще си купува нов компютър и търси от цял свят най-евтините чаркалаци, или по-точно от съответната държава за съответния регион (US>NA / DE>DE/AT/CH/BE / GB>UK/NL / FR>FR/BE / etc.), едва ли е толкова сложно. Но изглежда Е, след като съществува цялата тази схема, предоставяща „наготово“ нещата.

Повсеместно и масово, маса хора НЕ използват comparison сайтове и НЕ си играят с часове да търсят „най-евтина цена“. Знаят за няколко сайта и си ги ползват вечно. Логично и техните цени. Т.е. излиза, че реално се печели от незнанието на хората, дезинформираността. Което не е нещо ново така или иначе. Друг е въпросът кой или каква порция народ може да се „възползва“ от това предимство, знаейки повече, отколкото други хора, изкарвайки кинтите.

В случая най-големият аукцион маркет се явява такъв монополист – площадка. Но пък българските за игри - Oz/Pul за същата работа. Реално могат да си пуснат продуктите и на по-висока цена (не, че не го правят, де :)), тъй като хората са научени от тях да пазарят, а % на тези, които отиват в др. 3rd party sites да купуват, е нищожен.
 
От: Въпрос за Амазон

Колеги я кажете сега има ли някоя безплатна системка която да е удобна за такъв тип сайт (магазин).
Трябва ми да може да се плаща с paypal (не знам как стои варианта за плащане през карта и какво ще ми е нужно)
продуктите да имат съответно картинки и ревю и ако поддържа гъзарийка за отзиви на клиенти под продуктите направо ще ви разцелувам.
И да взема да го пробвам тоя начин и да видя какво ще стане :D
 

Горе