Въпрос за превод на плъгина Onesignal Push notifications

bgtifo

Well-Known Member
Здравейте,

инсталаирах си плъгина за нотификации - Onesignal push notification и го настроих. Искам да попитам как мога да сменя езика на самата нотификация, която се показва на потребителя. Да не е Allow notificaton и Not allow notification, а да е нещо на български по моя преценка. Пробвах с LOCO translate, но не става, има ли някой представа какво трябва да направя, за да преведа самата нотификация, която се показва до УРЛ адреса.
 
@Станимир И

предполага се, че щом съм задал въпрос за Onesignal, то значи имам идея какво е Onesignal. Въпросът ми беше точен и ясен, става въпрос за плъгина Onesignal Push Notificiations за Wordpress и съобщението / нотификацията, която се появяа към потребителя. А именно, не искам да ми пише Allow Notification и Not Allow, а искам да изписва примерно Последвай ме или Не ме следвай... нещо такова!

Благодаря ти, че все пак ми даде някаква информация!

P.S.

Това от админ панела в onesignal.com, където имам регистрация и съм интегрирал кейа в Уърдпрес, не виждам как може да стане.
 
Последно редактирано:
Привет, явно не си чел правилно: https://documentation.onesignal.com/docs/web-push-custom-code-examples виж точният линк, един от много от линка който дадох.

Ето и пример, лека къстамизация:
if (navigator.language === 'bg-BG') { window._oneSignalInitOptions.notifyButton.text['tip.state.unsubscribed'] = 'Отписване'; }

Поздрави,
Станимир
 
@Станимир И

Колега благодаря! Това вече е друг отговор. Виж сега, английският език не е моята стихия. Искам да те попитам, може ли да ми обясниш по-подробно къде се пише този код и т.н. или да ми го направиш, а аз ще ти платя за тази работа. Само ми кажи колко ще ми стурва. Можем да преминем и на ЛС, ако не ти е удобно тук.
 
... Колеги вдигам темата, който може да ми помогне, нека го направи!

Отново инсталирах плъгина... и направих настройките в контролния панел на сайта onesignal com

Не ме интересува толкова, че не мога да преведа самото съобщение за нотификацията.

Друг е проблемът... за да тествам как работи и дали работи това нещо, натискам Allow от моя компютър.

Създавам нова публикация в Уърдпрес и слагам отметка, че искам Onesignal да я достави.

Да, но ми пише, че нямам абонати. Странното е, че аз лично се съгласих да получавам съобщение, но на мен не ми индикриа новия пост.

В същото време имам колега, който позволявайки на собствения си компютър да получава нотификации, като пусне нов пост в WP и му го отразява.

Настройките са направени на 100% и няма грешка при тях. Каква може да бъде причината и има ли някакъв алтернативен плъгин, който мога да използвам безплатно или поне на някаква разумна цена?
 

Горе