Въпрос за регистрация на домейн в областта .МК

Stoyanov

New Member
Здравейте, искам да ви попитам дали някой се е сблъсквал с регистрация на домейн в областта на .мк (Македония) първо или второ ниво. Не намерих нито един от българските регистратори да предлагат тази услуга, godaddy също нямат .мк регистрация. Ще съм много благодарен, ако някой сподели опита си или изкаже мнение по този въпрос.
Извън въпроса за домейна, ако някой има лични впечатления от бизнес опит с братята българи от Македония също е добре дошъл да изкаже менението си.
 
От: Въпрос за регистрация на домейн в областта .МК

Най-добре просто с македонския регистър. Разглеждал съм, го но беше преди време и не помня вече. Имаше обаче някой странни рестрикции, например да си с адрес в Македония като регистрант(не гарантирам за това, такъв ми е спомена само) и някакви други глупости. И домейните им не са в областта ".мк", а"mk".
 
От: Въпрос за регистрация на домейн в областта .МК

Бизнес опит...
Един колега беше в македонски затвор над десет дена. Само защото отказал да плати 50 дойче марки рушвет на полицаите. Претекст - хартията на талона на колата била истинска, ама не съвсем. Жена му докато ревеше във Външно Министерство, никой не и обръщаше внимание. Едва когато нещата стигнаха до телевизиите, "`убавото" Наде се размърда, та го освободиха. С черен печат в паспорта, разбира се.
Приятел отвори склад на едро за захарни изделия, без захар. С фирма, македонски адвокати - всичко както си трябва. Едва успя да си прибере нещата два часа преди да го закопчаят и конфискуват всичко, каквото им падне.
Тия и в Евросъюза да влязат, пак ще ни правят мръсно!
Бизнес с Македония бих правил единствено отсам границата... :twisted:
 

Горе