Въпрос за adsense ?

Здравейте имам сайт с посещения с около 1000 уникални на ден. Сложих Adsense но ми прави виждам следната тенденция. 1 клик от български потребител струва 1-5 цента, а като някой заблуден немец или американец попадне в сайта ми и кликне на Adsense-a ми дава по 25-30 цента и повече. Въпроса ми е следния. Цялото ми съдържание на сайта е на български, но доколкото знам има опция да се сложи Google translate на сайта за да може да се чете на всички езици, това ще доведе ли до повече чуждестранен трафик ?

Благодаря предварително
 
От: Въпрос за adsense ?

нормално на немеца му излизат немски реклами и там цената е друга, и да сложиш транслейт трафика няма да се вдигне от това
 
От: Въпрос за adsense ?

Добре а ако преведа цялото съдържание на немски и английски, тъй като при мен е на отделни (нещо като статии) и дефакто една статия я имам в 3 варианта на български, английски и немски ?
 
От: Въпрос за adsense ?

Ако превеждаш с Google Translate нищо няма да стане освен безсмислен текст. Ако говорим на напълно нов сайт с уникално и грамотно написани статии, вече тогава има смисъл
 
От: Въпрос за adsense ?

При мен става и с Google Translate защото са само отделни "ключови думи" примерно "помпи за вода" което Google няма как да обърка , лошото е че са около 5000 хиляди записа.
Благодаря Ви за мненията ще пробвам да ги преведа и ще пиша след месец два какво е станало, дигнал ли се е трафика.

Поздрави
 

Горе