Въпрос за Freelancer

От: Въпрос за Freelancer

Ако става въпрос за сайтове от рода на GAF трябва да започнеш с малки проекти и да бидваш минималната цена за да може да събереш малко feedback :)
 
От: Въпрос за Freelancer

създаваш втори акаунт от различно пц. правиш търг и си го печелиш така поне 2-3 за да не е съвсем празно
 
От: Въпрос за Freelancer

този пазар в getafreelancer е с много голяма кокуренция и пазара е завладян от индийци и китайци. не искам никого да стряскам. специално там играят и много лобита. само незнам дали има смисъл да се ровичкаме там. най добре е да се прави нещо на приятели. а после и по социалните мрежи за графичен дизайн. ужасно трудно е да се пробие през интернет, тъй като конкуренцията е страшна. аз преди една две години опитвах в такива подобни сайтове. но си струва да опиташ и сам ще разбереш. недей да попадаш на недобросъвестни платци като индийци и пакистанци, ако има свестни хора, те ще ти заплатят услугата, която предлагаш. а фрилансърите започват най-лесно с връзки и добри приятели и най-вече да ти се отдава да го правиш с удоволствие следователно качеството на продуктите ти ще е по добро и ще бъдеш оценяван и търсен. Популярността на един човек, какъвто и да е той започва с това какво се занимава и какво предлага на пазара и какво се търси на пазара. зависи и стратегията. много важно е една стратегия да бъде успешна. когато е успешна, ще дойде и пържият клиент.
сайтове за графичен дизайн: www.ning.com; www.graphicdesignnetwork.ning.com. в портала www.ning.com можеш: да се регистрираш с потребителски име и парола и да си създадеш своя социална мрежа и да каниш приятели, да разглеждат, това, което ти предлагаш. можеш да видиш нещо пробно от мене тука: www.my-art.ning.com. има и още един сайт:

http://www.youtube.com/user/photoshoptalent#p/a
http://www.pxleyes.com/ на мястото на www.photoshoptalent.com (регистрирай се там и ще можеш да споделяш всички твои творби там, като можеш да коментират твоите творби и ти техните.) специално за този сайти си струва да опиташ и да направиш нещо, което да грабне интереса. виж този сайт и пиши своите впечатления.
 
Последно редактирано:

Горе