Въпрос за httpool

mvmrik

Well-Known Member
Вчера сложих един банер да ги тествам и сега гледам това:

Банерна реклама - показвания 91, кликвания 3, приход 0.00 BGN

Някой ползва ли ги и защо не отчита никакви пари? Вече се чудя какво да ползвам, след като ще махам adsense. Пробвах и etarget, там пък е много слаб ctr и дават по 3-4 стотинки на клик.
 
От: Въпрос за httpool

Хора вече имам 5 клика и пак 0 са парите. Това чудо за безплатни кликове ли е?
 
От: Въпрос за httpool

Станаха 10 клика и вече имам 1 стотинка, супер е нали.
 
От: Въпрос за httpool

Хаха , Httpool са супер зле , на 100 клика може и да имаш 15 стотинки ако имаш късмет :D :D
 
От: Въпрос за httpool

е кое друго да ползвам за БГ сайтове, май няма какво
 
От: Въпрос за httpool

mobio какво общо има, тях ги ползвам, но те са за SMS, за банери какво да ползвам
 
От: Въпрос за httpool

ако искаш Pop-up реклама мога да ти кажа едно сайтче което си е доста добре! Сега вдигнаха и цените, турски сайт е и дава 1.5 TYL за 1000 показвания, което прави 1$ и няколко цента.
 
От: Въпрос за httpool

httpool са наистина много зле, тестваг ги 2 дена и не издържах. За един ден имах 4585 показвания и забележете, 13 клика. При гугъл за тези показвания правех поне 120-130 кликвания. Но хайде, да пренебрегнем ниския CTR, може би плащат повече на клик. Познайте каква ми е печалбата за тези 13 клика, отговорът е 0,05 BGN.

Тествах и etarget, там положението е също много трагично.

И на всичкото отгоре ми е чудно какви са тези фирми, които въобще не обръщат внимание на партньорите си. Писах им и на httpool и на etarget и въобще не получих отговор, а вече мина 1 седмица?
 
От: Въпрос за httpool

Такива които не си заслужават партньорите - явно :) Но за жалост няма други алтернативи. За Етаргет какви са ти наблюденията?
 
От: Въпрос за httpool

При Etarget за 13 173 показвания имам 14 клика и общо 0.46лв.
 
От: Въпрос за httpool

Аз чакам от Хттпоол , да ми пратят парите и си закривам акаунта там .. .. Дано скоро да ги пратят ,че може да се наложи да ги посетя във офиса им да си поприказваме :D
 
От: Въпрос за httpool

Аз ги пробвах известно време и бъди сигурен, че не плащат повече на клик. Там имаха някаква схема на разделяне на рекламите, едните ги плащаха на клик, други на импресии, трети бяха някакви специални и трудно можеш да им хванеш края :) Другият им проблем е, че имат много по-малко разнообразие от рекламодатели, но то това си е нормално. Спомням си миналата година покрай изборите, че през тях въртяха много банерчета за политическите партии :))) ма и те не плащаха много
 
От: Въпрос за httpool

Между другото аз не ги изтърпях там да стигна 100 лв и останах с 40-50 лв, има ли някаква врътка тези пари да се прехвърлят или да ги пиша изгубени?
 

Горе