Въпрос за nameservers

Outlawz+

New Member
Здравейте! Пак съм аз с моите въпроси :mrgreen:
та, този път въпроса ми е:
Ще си купувам домейн и ще пускам блог в които ще вложа средства но нямам платен хостинг, сега ще кажете щом ще влагаш средства защо не си закупиш хостинг, поради причини които не мога да ви споделя.
Та да питам и друго, ако използвам 1gb.bg за хостинг ще мога ли да си настроя DNS настройките без проблем, защото мисля че на 1гб.бг предлагат само 1 Nameserver? а примерно в godaddy искат 2 nameserver-а за успешна настройка, не съм много запознат с тия "DNS опции" за това питам
Та, ако не става с 1гб.бг можете ли да ми споделите един надежден безплатен хостинг :)
очаквам идеи
 
От: Въпрос за nameservers

Какъв е блога на каква тематика?
Мога да ти отделя един cpanel в www.namecheap.com ако имам някакъв кяр - линкове или нещо подобно, но и тематиката на блога да не е малумна ;)
 
От: Въпрос за nameservers

Не мисля че е малоумна, тематиката е ревюта на игри, тепърва излизащи игри, трейлъри, мисля че схвана идеята :)
Сайта като начало няма да има приходи, не знам какъв кяр ще имаш.. :(
 
От: Въпрос за nameservers

Можеш да използваш blogger.com за блог платформа, забрави безплатните неща, хостингите вече са 2-3 лева на месец, ако ми кажеш, че не можеш да отделиш толкова за сайт, няма смисъл да се занимаваш въобще с web.
 
От: Въпрос за nameservers

Разбирам те пич. Знам какво е да броиш стотинките за баничка и понякога 40 лв за хостинг на година ти се струват като милион. Де да имаше, човек като AlanFort тогава да ми предложи едно адонче. Ехеее
Ако искаш и аз имам много място на впс-а и 7-8 празни адона в хостбългария. Ще ти хостна сайтчето. Пиши ще помогна, трябва да се подкрепяме.
 
  • Like
Реакции: Viko

Горе