Въпрос относно афилиейт програми на казина!

Ivan Georgiev

New Member
Здравейте!
Отдавна в главата ми се върти идеята да направя сайт,чрез който да привличам запалени по покер и ротативки комарджии.И сега,най-накрая пристъпих към реализацията,като използвам афилиейт програми на онлайн казина.
Естествено сайта ще е насочен към американския и английския пазар,че ако разчитам на нашия ще умра от глад.
Като за начало ще ползвам платформата на Блогър,защото искам първо да видя как стоят нещата с разпространението на такъв тип бизнес.

Та въпроса ми е:как да го разпространя,при положение че вече съм го регистрирал в знайни и незнайни директории и работя усилено по оптимизирането му за търсачките.Едва ли ще ми толерират спама в техните им покер форуми.
Благодаря предварително за отговорите!:)
 
От: Въпрос относно афилиейт програми на казина!

запалени по покер и ротативки комарджии
Доста наивно слагаш покера при комара. Това е игра на умения и ако искаш да печелиш от покер играчи, то трябва да им предложиш доста добри условия и промоциѝ, а не ми се вярва това да стане, защото просто не знаеш за какво да преговаряш с покер залите. Относно печалбата от казино игрите(тези, които могат да се нарекат комар), ти печелиш от така нареченето "generated net revenue", т.е. от загубените пари на играчите регистрирани и депозирали през теб.
 

Горе