Въпрос относно онлайн магазин

twikster

New Member
Здравейте, мисля да направя онлайн магазин. Магазинът ще предлага продукти на фирма за спортни стоки. Въпросът ми е следния: Трябва ли да регистрирам фирма, какви са условията, трябва всичко да е в рамките на закона. Евентуално ако има запознати, бих желал да чуя техните мнения. Съжалявам, ако има друга подобна тема, търсих, но не можах да открия. :)
 
От: Въпрос относно онлайн магазин

Добре ве мама му, ей така като почнете, с 1 мнение и пише - аз търсих, прочетох всичко, чета от 2005 година още докато форума не се е родил в главите на админите и т.н. Я се веснеш пак, я не, ама айде днес съм благосклонен:

Изисквания за успешно и безпроблемно стартиране на онлайн магазин.

П.С.: Резултат номер 2.
П.С.2: Я виж пича, и той има само 3 мнения, ама виж как си е оформил темата.
 
От: Въпрос относно онлайн магазин

Както написах по-нагоре не успях да намеря резултати след търсенето, никъде не съм написал че няма такива. Предварително се извиних, ако е обсъждан същият казус в друга тема. Благодаря за линка, който ми даде, но въпреки всичко не е това тона, с който трябваше отговориш.
 
От: Въпрос относно онлайн магазин

Фози момчето поне знае какво иска да направи, по добре виж в другата подобна тема какъв е фън. Прочети да видиш че и сто мнения не помагат кога е малко материала :)
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=18572
 

Горе