Въпрос: относно печалба на пари от интернет

Jax0n

New Member
Добър ден интересно ми е как мога да печеля пари от интернет без да си имам собствен сайт, защото не ми се занимава да направя сайт и да го развия ако можете да ме насочите от къде? как ? мога да си изкарвам пари онлайн без PTC (Paid to click) сайтове благодаря ви пред. Ако темата е в неправилния раздел моля някои от модераторите да преместят темата :)
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

Варианти има доста, въпроса е какво точно можеш да правиш. Можеш да печелиш както от писане на статии, писане по форуми, писане на коментари, извършване на прости задачки (примерно вкарване на продукти в онлайн магазин, попълване на данни в сайтове за картинки, вицове и т.н.).

Кажи в какво си добър и все ще се намери някой, който да ти даде идея как да си изкараш някой лев допълнително.
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

Значи ме интересуват начините за печалба на пари това което ми каза е доста интересно но други идеи примерно да ме насочите към някоя друга сфера като дизайн или нещо друго което мога да се науча и така правя да го с мерак с удоволствие. Така други предложения ?
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

Отсега ти казвам, че пари от Интернет не се печелят толкова лесно, както го описват на доста места в Интернет. Най-важното е да си добър в нещо и да се развиваш в сферата. Почнеш ли да правиш това което ти доставя удоволствие, сам ще намериш начин да печелиш пари от това, но не си мисли, че това ще те направи милионер (случва се, но изключително рядко, горе-долу малко по-малко от това да ти се падне 6-тица от тотото).

След като си решил да се насочваш към дизайна, ок... лошо няма... търсят се хора, но трябва наистина да си добър в областта. Можеш да започнеш да си разработваш разни концептуални лога, сайтове и т.н. Почни да пускаш своите творения в някой от публичните портфолио сайтове за дизайнери като devianart, dribbble и т.н. и клиентите сами ще почнат да те търсят.

Реално съществуват хиляди начини за печелене на пари онлайн. Така без някаква насока, едва ли всеки ще тръгне да изброява и да те учи как да печелиш на готово.
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

Дай някакви насоки в какво си добър. Примерно пишеш ли добре, структурирано и грамотно, като дизайнер как се справяш, умееш ли да продаваш и да убеждаваш, имаш ли вече изградени връзки с други уебмастери, които да помогнат в начинанието, имаш ли някакви развити профили в социалните мрежи, от някъде трябва да се тръгне :)
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

"Добър ден, искам да печеля пари от интернет". Тези теми излизат всеки ден от поне 15 години. :D

Иначе без сайт не виждам как ще стане през 2015, освен ако нямаш умения за freelancer - да пишеш статии, умения по уебдизайн, microjobs, опит със социални мрежи и т.н.
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

а трявба ли да се работи за да се печелят пари от интернет?
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

Работата е за "балъците". Ние търсим лесни пари без работа. :X :)
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

имаше едно някъде "Печели пари дакато спиш" - железно :lol:
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

И аз търся начин да печеля пари от Интернет, обаче да не се напъвам да правя сайтове, да не се напъвам да мисля. Ако може изобщо да не се изисква мислене и доходността да е гарантирана (и поне 5000 лв на месец) - би било чудесно.
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

Критиките много ви отиват ... Моля без критики

Да ме насочите към 1 сфера примерно да си работя у нас и да печеля пари като freelancer, но в коя сфера има повече пари ? Това ме интересува като дизайнер ? програмист ? или нещо друго ? Искам да започна от някъде и да се науча .. Благодаря ви пред.
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

Най-лесно с писане, за всичко друго ще ти трябва много време да се научиш, а съвета ми е че най-добре ще се научиш ако си направиш няколко собствени проекта, където да развиеш уменията си. Иначе хората са прави да те иронизират, но въпроса ти изглежда че искаш да "ебнеш дявола във въздуха", ама това няма как да стане, трябва много работа и много време иначе забрави.
 
Последно редактирано:
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

Добър ден Jax0n.
За да бъда учтив поне в началото, защото вероятно поста ми няма да ти хареса.
Нямах идея да пиша в тази тема, но ме провокира твоят "интерес" и непременно желание за печалба, съпътствано от пословичен мързел за който ти самият си признаваш казвайки "защото не ми се занимава да направя сайт и да го развия".
Е как да стане млади ми мързеливи момко, да печелиш пари без да си мръднеш пръста? Кажи ми познаваш ли някъде по света такива хора, които да стоят и да печелят пари, без да им се занимава? Вероятно някой шейх в арабските емирства е така, но там е наследствено придобито имане.
Няма да стане твоята да знаеш и то защото си в една все още незряла възраст вероятно 17-19 години в която почти всички като теб не им стигат двата лева от мама и тати и им се иска шляейки се из facebook да печелят пари.
Не е грешно млад човек да иска да започне да развива бизнес, да стане предприемач, както тук почти всички се наричат, но за да бъдеш истински предприемач се иска "дупе", много работа, знания, интелигентност, усет към печелившото, интуиция и много опит и пак работа. Без работя няма как да стане.
Позволявам си да ти препоръчам първо да седнеш и да вземеш учебниците от 3-5 ти клас и да започнеш да четеш. Основно по български. Куца ти да знаеш словореда, неможеш да подредиш едно правилно изречение в което дори молиш за съвет. Няма как някой да ти помогне като види колко си неграмотен, колко много ти липсват първите 7 годинки от образованието.
Прегледай внимателно поста си. Искам да ми кажеш колко грешки си допуснал в написването на твоето мнение, колко запетайки си пропуснал, главни букви и др. Не ми се коментира дори, а някой беше ти предложил да пишеш статии. Става ми болно, че някой като теб ще започне да печели пари и то от интелигентен труд. Не трябва, повярвай ми не трябва да се допуска това.
Ще си позволя да дам един пример за успял човек http://themeforest.net/user/AndonDesign Българин е човека, Андон се казва от Перник е. Живее в Англия в момента, от години. Устроил с ее там, работи от дома си. Само с един лаптоп работи, но има акъл, знания, умения и е грамотен човек.
Позволявам си да ти препоръчам да започнеш да учиш това което той практикува, защото смятам, че за тези шест години в които той продава труда си е заработил доста добра 7 цифрена сума в долари. Колко са, само той си знае, да не му правим сметка на човека, но за мен той е сбъднал "Американската мечта". Успял човек е, повярвай ми.
С "две думи" моят съвет е: Ето печеливша дейност която е по силите на много хора/ в никакъв случай на мързеливи и неграмотни/ http://themeforest.net/user/AndonDesign
Ако си извадиш поука добре ще е, ако ли не - здраве да е.
Извинявай за резкия тон, но всичко казано е провокирано от неграмотно написаната ти тема.
А това, че не искаш и не приемаш критики, не говори добре за теб.
Поздрави и успех!
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

Искам да печеля пари, ама "не ми се занимава". Това ми е любимото. Аз ще ти кажа. Регистрираш се в някой сайт като чатбурейт и почваш да предлагаш стриптиз и самозадоволяване по дупките на загорели гейове. Лесно ще направиш пари и ще забогатееш.
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

Благодаря ви за отговорите, но искам да ви напомня че и вие сте започнали от 0 като мене, не сте родени с тези вашите знания човек се учи с времето но като има хора като вас които ме оплюват като искам да разбера кое как става просто исках да се науча но благодаря за бързите отговори :)
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

Прав си, но за разлика от теб сме имали някакво желание да работим за да постигнем нещата, които сме постигнали. Аз поне не се сещам за някой, който да е почнал да работи нещо с единствената идея да забогатее от това.

Вижда ли сме много хора, които питат същите въпроси и никой не е успял да пробие (ако не съм прав, нека някой да даде пример и да ме опровергае) само с едничката идея да изкара * пари. За да печелиш добре от какъвто и да е бизнес, то трябва преди всичко да си седнеш на задника и да почнеш да се занимаваш основно с това, да ставаш и лягаш с мисълта как да се развие в сферата и най-важното да практикуваш. Дизайнерите особено няма как да станат добри, ако не практикуват и не работят с инструментите, необходими за дизайн.

Аз доколкото виждам, тук всеки има желание да ти помогне и ти дава някакъв съвет, но ти го приемаш като критика и се цупиш като ощипана девойка. Не ти го казваме за лошо, а се опитваме да ти дадем насока, че без работа, няма как да изкараш пари. Сигурно си чувал не веднъж израза - "Няма безплатен обяд". Тук важи с пълна сила. Или сядаш и се учиш и в един етап почваш да вадиш пари или нищо няма да се получи. Никой не дава пари без някаква изгода и не се подлъгвай по разни лозунги в Интернет - "Печели пари, само докато си пишеш в фейсбук" и тем подобни... нищо няма да спечелиш, само ще си загубиш времето.
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

Добре, щом още отговаряш значи може би наистина има нещо в теб по-различно от другите. Повечето задават такъв въпрос като теб и като не получат в първте няколко поста ключа за имането, което очакват не се обаждат повече.
Няколко човека те питаха но ти не отговори. Това което те питаме е за да ти дадем съвет подходящ точно за теб. Ако не отговориш няма как да ти се помогне.
Никой в света няма всички дарби. Но хората не успяват с това което нямат. Те успяват с това което имат.
Айде и аз да те питам пак:

1. Имаш ли хоби? Ако да, какво е ?
Ако не
2. Изброй поне 7-8 неща които най-много обичаш да правиш ИЛИ неща в които си много добър. Няма значение, че може да си мислиш че от него немогат да се изкарват пари.
3. Изброй предметите в училище по които имаш най-високи оценки. Имаш ли любима дисциплина?
4. Има ли някой от приятелите ти, който редовно изкарва пари от нещо? Ако нямаш трябва да се сприятелиш с такива. Няма никога да направиш пари ако всички около теб са мързеливци.
5. Дай приблизителна цифра колко книги си прочел през последната година (без учебниците и задължителните в училище)? Знаеш ли за съществъването на книги за самоусъвършенстване? Чел ли си някоя?
6. Знаеш ли английски? Колко?

Ако отговориш на тези въпроси ще бъде много по-лесно и за нас и за самия теб да намериш пътя си.
А ние ще помагаме. Ако отговориш подробно може да се окаже , че имаш някаква възможност за развитие и печелене на пари , която ти дори не подозираш.
 
Последно редактирано:
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

Започнах от нулата и благодарение на съветите на хората от този форум, така че първо се научи да уважаваш, а след това се надявай на съвет или помощ! Не се пали лесно от градивната критика! Има пари и в програмирането, и в дизайна, зависи кое ти се отдава повече. Ако искаш добри пари, бачкай и учи здраво, не мисли за парите като основна цел, те ще дойдат с качествата ти. Съветвам те да проучиш как сайтовете печелят пари, как се върти бизнеса в интернет, кое и защо се прави.
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

Не знам защо повечето които коментират го правят с някакъв негативизам и се превземат ужасно много. По дяволите спрете да питате въпроси от типа: какви хобита имаш, какви книги си чел и всякакви други глупости. Иначе съвет от мен, направи си 1 блог,на анлийски по-възможност, ( провери в google за: blogger, wordpress) и си създай 1 фейсбук страничка към него, чети из интернет как да го оптимизираш и развиеш.Вържи го към Adsense. С малко повече труд след 1 2 месеца вече ще изкарваш към 200 лв на месец, а вече като си изкарал някакви пари и си в " играта " известно време ти идват други идеи пробваш се и така нататък.
 
От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет

Не знам защо повечето които коментират го правят с някакъв негативизам и се превземат ужасно много. По дяволите спрете да питате въпроси от типа: какви хобита имаш, какви книги си чел и всякакви други глупости. Иначе съвет от мен, направи си 1 блог,на анлийски по-възможност, ( провери в google за: blogger, wordpress) и си създай 1 фейсбук страничка към него, чети из интернет как да го оптимизираш и развиеш.Вържи го към Adsense. С малко повече труд след 1 2 месеца вече ще изкарваш към 200 лв на месец, а вече като си изкарал някакви пари и си в " играта " известно време ти идват други идеи пробваш се и така нататък.

@Zdravko.Kapanov Благодаря ти за отговора 1 свестен човек за разлика от другите които се превземат ужасно много



В началото казах не искам да се занимавам със сайт за да го развия, така казах защото, не знам да пиша кодове за сайта си или да си направя собствена сайт система много малко разбирам от HTML редактиране на готов код/текст и т.н, само мога да работя със готови CMS с-ми, мога да си направя сайт, ще го развия долу горе ще платя за реклами и т.н после след месец два сайта ми ще бъде Down хакнат това че не искам да се занимавам със сайтове е заради защитата, защото след време мога да ми хакнат сайта както преди 4-5 години, имах 1 сайт със CMS с-ма е107 беше хакнат. Ако питате кое ме интересува повече, дизайна защото преди доста време са пробвах да направя 1 уеб дизайн и се получи д/г добре за първи опит, но после се отказах защото не знаех как да кодирам дизайна, също и сега не знам как да кодирам дизайн но ще го науча това е най малкия проблем и да ви кажа като си правих първия си дизайн взимах удоволствие от това както и да е от вас исках да ме насочите към една или няколко сфери от които мога да си изкарвам някой лев, както казах в по горния си пост "от нулата" започвам от нулата и искам да се науча на нещо защото в бъдеще не искам да робувам и т.н. Чакам вашите отговори + да не забравяте да критикувате :) Всяко зло за добро
 

Горе