charka
Member
Здравейте, от много скоро време се занимавам със един сайт за обяви на автомобили, които се продават на части и автоморги... сайта не работи с директни протажби, по скоро се занимава с посредническа дейност между купувача и продавача (автоморга). Та, въпросът ми е малко странен и дори се притеснявам дали не е науместен, но не знаех към кого да се обърна за компетентен съвет. Изправен съм пред следния проблем... сайта в момента е без нито една обява , а в същото време се нуждае от реклама за да може хората да го посещават и да публикуват, но кой би публикувал обява в напълно празен сайт без посещения ? Та, въпросът ми е дали е по-правилно да инвестирам в реклама на празен сайт и дали ще има смисъл да се прави тази гимнастика на празен сайт
... Напълно наясно съм, че без инвестиция за оптимизация няма начин да успея, но въпросът е дали сега е момента , страх ме е да не избързам ... Много бих ви бил благодарен за отговорите, съжалявам ако въпросът е прекалено глупав , във тази сфера съм още в първи клас