Въпрос относно TBS и важността на уникалното съдържание

GunZ

Active Member
Как точно използвате TBS? Взех го преди няколко дни, но все още не успявам да използвам пълния му потенциал. При стандартния автоматичен спин, статиите са явно неадекватни. При използване на "Replace Everyone Favorites" и опцията "best", статията е малко по-добре, но уникалността е прекалено ниска за copyscape теста. Това, което аз правя досега, е ръчно спинване на всяка дума поотделно, което си е доста бавно.

Това, което ми трябва е просто пренаписана статия. Нямам нужда от много варианти. Така ли процедирате и Вие, или има нещо, което пропускам? Естествено, най-добрия вариант е да ползвам копирайтер, но ми се иска да ползвам софта, така и така съм го взел.

Всъщност, до каква степен е решаваща уникалността на статиите? Ясно, че напълно уникалното съдържание е най-добрия избор, но искам да попитам нещо от любопитство. Има ли някой, с англоезичен сайт и напълно копирано съдържание, който да сподели някакъв опит? Четох една тема по въпроса, но отпреди доста време. Ще се радвам, ако някой сподели по актуално инфо. Как се класира, при колко силна конкуренция, UV и т.н. И въобще какво мислите за мнението на някои хора, че наказанията за дублирано съдържание се отнасят предимно за дублиране на съдържание измежду страниците на един домейн, и не толкова за дублирането между отделни сайтове.
 
От: Въпрос относно TBS и важността на уникалното съдържание

Ако си си купил софта само, за да си пренаписваш статиите, няма да ти е от голяма полза. Все пак това е спинър, не рирайтър. Целта му е да създава много бройки полу-уникално съдържание, което да се ползва за сателити, артикъл директории с ниско качество и т.н. Няма вариант да сложиш статията, да дадаеш на ауто спин и да очакваш след това да не си личи, че е ползван софтуер.

Ако ти е добър Англ. език с малко намеса от твоя страна, може да получиш статии, които са на много добро ниво. Но още веднъж казвам само с един бутон "жълта крушка" това е невъзможно.

Ето ти линк за по-добро използване на програмата.

За дублирано съдържание и уникалност провери из форума и Гугъл има достатъчно информация.
 

Горе