Въпрос свързан с интегриране на свален source от сайт

emchibby

New Member
Здравейте,
Ползвам определена тема от предложените от wordpress, ест. има и платена про версия, която не е особено по-функционална, но има някои особености които лично на мен са ми важни. Понеже страницата има демо preview и може да се инспектва сорс-а, въпросът ми е има ли начин да копирам част от кода за да си билдна темплейт, или да си сглобя елементи които да вкарам в моята тема и накратко да я "upgrade"-на ? Пределно ми е ясно, че е статична страницата, питам за вариант в които да може да се случи, ако съществуват такива.. потърсих я качена - нямаше я никъде.
 
Последно редактирано:
Ако чрез браузъра се запише демото и в записаната страница въпросните функционалности работят, ще може да се изкопират, но силно се съмнявам да са оставили такава възможност.
 
Въпроса от практически нужен се превърна в любопитство. Намерих начин да копирам статичните елементите от страницата, но тези които имат функционалност (slider-a например) не съм си играл да търся начини да ги интегрирам, превърна се в загуба на време. Принципно за да си защитят кода, някои избират да си заключат Index-a или wp-content-a като цяло, при демо темите не си правят особен турд, защото процента хора които ще си играят да ги копират елемент по елемент е малък - сравнен с тези които просто ще си платят и ще свалят цялата тема.

Този въпрос ми стана интересен повече от гледна точка на това как да предпазя собствения си сайт, от колкото как да взимам елементи от останалите..
 
Всичко което виждаш може да се вземе. Въпроса е имаш ли достатъчно знания за това и ако да склонен ли си да бъдеш крадец.

Заключвания? Виждаш ли го може да го вземеш!
 

Горе