Въпрос

DarkAura

New Member
Значи , мисля да стартирам малък бизнес с продажби в ebay ... но не съм особено запознат с юридическата част. Искам всичко да е легитимно , за да нямам проблеми с данъчните и т.н. ... :) Само като ЕТ ли трябва да се регистрирам ? Какви са процедурите , изискванията , таксите... Ако може да ми обясните подробно , ще съм много благодарен :)
 
От: Въпрос

Мога да ти отговоря с най-баналния, но най-правилния отговор: Ползвай Търсачката!
 
От: Въпрос

Еми не ми се отдава да намеря тема със случей като моя. Просто искам някой да ми разясни какво точно ми трябва. Нищо повече . Предполагам няма да ви е трудно. Мерси предварително. ;)
 
От: Въпрос

Дори за това "малко нещо" което искаш да направиш са ти нужни легитимно най-малко ЕТ и корави общи условия за ползване. Ще ти излезе най-евтино да си го направиш сам, но ще ти отнеме доста време да разбереш и научиш всичко.
 
От: Въпрос

А какво му е по-специалното на твоя случай, че не намери нищо във форума, при положение, че има поне 100 теми за регистрации на фирми, плащане на данъци, осигуровки и други подобни - не, че нещо, ама питам, да споделиш кое му е по-особеното на твоя случай, че да може да ти се обясни.
 
От: Въпрос

Не съм гаден, сериозно питам кое му е особеното на неговия случай? Щото според мен е стандартен случай без никаква специфика. Ако нищо не намери тук, да чете в сайтовете от подписа ми, ако и там не намери това което търси - тогава му трябват специалисти - счетоводител и адвокат - няма да може да се оправи без тях.
 

Горе