Вярвате ли на продуктите които промотирате ?

kolev89

New Member
Аз лично както всеки един българин предполагам съм скептично настроен към продукти от типа:По голям пени, Повече сперма..Гърди..Косопад ... и т.н. Ние в този форум продаваме тези продукти(аз все още не), но вярвате ли във свойствата им? Просто ми е интересно да чуя вашите мнения и реших да направя тази тема. :)
 
За хербал продуктите..щом хората се връщат и купуват още предполагам че работят.Проактол се води като един от най добрите хербал продукти за отслабване и много хора се връщат и купуват даже по големи количества.Аз лично никога не бих разчитал на хапче да ми помогне да отслабна , но пък явно има някакъв ефект и нека хората да купуват..нямам нищо против :wink:
 
iNDESiGN каза:
ми аз продавам парти пиллс, не мисля че може да се надрусаш с тях, ама щом зимаш $ какво ти дреме :lol:

офф:
а аз по погрешка споделих линка със леля ми и тя след няколко минути ме изкара дилър... и ме накараха даго спра, четоха ли лекции сумати време - щял съм в затвора да ида, как може да продавам дрога и т.н. :? :lol:
 
За пръстените няма какво да се каже то си е машинка на удоволствието
:D аз и аз ще продавам парти пилс ама не мисля да споделям на нашите, пък и нз дали ще продам нещо изобщо. Тей че ще се надявам :)
 
Еми и аз съм българин обаче им вярвам са това че няма да си ги поръчам заради високата цена е друг въпрос ако ти не вярваш кои би ти повярвал това е най важното ти да започнеш да вярваш щото един фр са си събира пари за activ8 щото така му го обясних че все ядно съм го използвал и знам че ще подейства просто ти трябва вяра
 
Вярвам в продуктите, които промотирам. Затова ги подбирам внимателно. Общото мнение за Proactol, примерно, е наистина позитивно и повечето клиенти казват, че им е помогнало до някаква степен. Интернет маркетинг уроците и ресурсите на Making You Richer буквално ви правят онлайн бизнес срещу инвестиция. А SEO Book от Aaron Wall - сам съм я закупил и добре знам от какво качество е.

Важно е не само да вярвате в продуктите си, но и да ЗНАЕТЕ тяхното добро действие. Няма успешен бизнес, изграден единствено на нови клиенти.
 

Горе