В какво да инвестирам малко пари?

Shamsina

Member
Здравейте отново.
В раздела за онлайн магазините пуснах една тема за онлайн магазина като инвестиция. Не случайно я пуснах, защото ми се очертаваше ходене в чужбина. За добро или лошо вече е факт - доста по-скоро, отколкото планирах. Та, в момента не мога да реша дали дали да го доразвивам този магазин, защото ще имам работа със стоката, доставчици, процеси и т.н., а още не е толкова добре разработен, че да го предложа на някой друг или да наема човек.
От друга страна в държавата, в която отивам ще имам достатъчно свободно време. За това ще се радвам да ме посъветвате как да инвестирам една малка, но не много малка сума пари, така че да мога дистанционно да поработвам и да печеля. В тази връзка съм склонна и на партньорство за някоя интересна интернет идея, която не изисква постоянното ми присъствие в БГ.
Приемам съвети и коментари всякакви!
 
От: В какво да инвестирам малко пари?

Здравей.

Реших да отговоря по темата си и надявам се да не счетеш коментара ми за обиден, нападка, тесногръдие и прочие. Ако е така, извинявам се предварително...

Аз те съветвам да инвестираш във въображението СИ! Тъй като точно въображението ТИ ще те докара до идеята, която ще те вдъхнови, и евентуално ще поддържа вдъхновението... което разбира се ще ти донесе и печалба, тъй като това е, което търсиш. Намери твоята идея, твоето вдъхновение, а не търси чуждото. Надявам се да съм донесъл нещо положително, а не обратното. Успех! :)
 

Горе