В кой директории си добавихте блога?

От: В кой директории си добавихте блога?

Добавянето на сайт във директории е so 90's и е време да го преживеете.

Защото от директории до директории има много разлика и една малка част от тях действително са добре. Останалите по-скоро са навреждащи.
Съвета ми е да прочетеш много внимателно следната статия:
http://searchengineland.com/link-building-no-longer-manipulation-223987
и чааак тогава да си добавяш сайта във директории.
 
От: В кой директории си добавихте блога?

След пускане на статия (доста рядко пиша между другото) споделям само в ФБ, туитър, г+ и свежо. Ако имаш и видеоклип към статията го качи в тубата. Отделно в посочените по-горе сайтове си правиш група, страница, канал и си набираш постепенно аудитория, особено, ако пишеш редовно и полезни и/или интересни работи. Колегата правилно го каза so 90`s! Подкрепям го с две ръце!
 
Докато продължавам да си пускам линка нагоре надолу, попаднах и на тази тема.
Защо НЕ мисля, че публикуването на линкове в подобни сайтове е от 90-те? Ок, вие имате собствени сайтове, проекти и прочее. Ще го популяризирате. От къде почвате? Търсите къде да сложите линк? Намирате няколко сайта - всеки иска от тях 200лв за месец, година или нещо подобно (общо казано - цената висока). Правите си сметката - нито толкова пари за реклама имате, нито би било рентабилно да ги дадете. Кога ще ги избиете?
Ето защо мисля, че съвсем скоро тези сайтове класация, ще се върнат на мода. Пък и защо не?

Вярно, линковете от тях не са най-добрите, не са най-читавите, понякога са и nofollow - но това някак си е по-добре от колкото да се буташ да си слагаш линка на места, за които се чака одобрение, не си одобрен, изгубил си си времето и прочее.
Сега продаваме сайтове с малко TF - от къде идва този TF? Ей от такива сайтове. Вярно, има супер много които са необновени, но пък защо? Никой ли не знае поговорката при ИТ разбирачите? "Ако работи не го пипай".
 
  • Like
Реакции: ADO
Ако искаш трафик за блога има 2 задължителни платформи.Reddit и Triberr.
Всички знаят за реддит ,а втората си е платформа за блогъри и има доста трафик.
Вършат работа при положение ,че имаш качествен контент на английски.
За бг контент не знам...
Линк билдинга съм го оставил отдавна,интересува ме само истинския трафик.
Защо никой не споменава нищо за RSS feed директории?Те май вършат повече работа за SEO на блог.
 
Тия RSS feed нещица не умряха ли мноооого отдавна? Никога не съм работил по тях или да съм правил нещо с тях и никога не ми се е отразило по някакъв начин. Да не кажа, че още не му разбирам смисъла на работа на това нещо.
 

Горе