ГЕРБ - по-малкото зло

От: ГЕРБ - по-малкото зло

37039_371913976246189_417289657_n.jpg
 
От: ГЕРБ - по-малкото зло

Какво им четеш програмата, да не би да изпълниха предната?
 
От: ГЕРБ - по-малкото зло

Какво им четеш програмата, да не би да изпълниха предната?
Това е най-точно казано.Партиите в България не обичат да си спазват предизборните програми.Ко го правеха на 50 процента поне,
сега България щеще да е едно сравнително добро място за живеене.
А тезата за "по-малкото зло" отдавна не работи. Злото си е зло.Според мен тези избори нищо няма да решат.Ще видите, че след изборите нещата за обикновените хора ще се влошат.
 
От: ГЕРБ - по-малкото зло

Това от програмата на геберите прилича на съчинение на осмокласник от техникум по икономика. Щели да не вдигат данъците (сякаш данъка лихми Хосни мубарак го въведе), нямало да пречат на бизнеса (да, те монголците затриха 350000 фирми). въпросът е не какви празни прикази пише в програмата им а конкретика - лафове за бабите от село и аз мога да ти напиша след две бири. автора на темата - гласувай за когото искаш ама поне не се излагай публично, защото всеки с акъла си не вярва на празни приказки скалъпени от пъпчиви студенти от младежкото ядро на партията без грам практическа насоченост
 
От: ГЕРБ - по-малкото зло

Аз няма да гласувам за герб тъй като по време на тяхното управление всеки месец излизаше нещо ново: нова документация, нови сертификати, нови изисквания и всичко обвързано с още пари. Само дай, дай, дай. Е няма повече. Неискам само да давам, а да не получавам нищо.

За мен тези избори няма да променят нищо. Причините са две.
1. Няма партия, която да мисли за народа.
2. Народа е мързелив.

Управниците търсят само да налапат нещо. Да откраднат, да има за тях. А народа търси далаверата. Не му се работи. Иска да взима пари без да прави нищо. Да, има изключения, но изключенията са толкова малко, че не влияят по никакъв начин.

Имало безработица и хората нямали пари? Моля? Я се огледай. Заведенията пълни, дискотеките фул, бензина пак гони 3 лв/л. обаче всеки виси сам в колата си по 2 часа в задръствания, почти всеки е с последен модел телефон (по-добре на изплащане, все пак е двойно по-скъпо) някой от който струват близо 1000 лв. Да, при средна заплата 700 лв. на месец колко му да отделим някакви си 1000 лв. Огледайте се колко нови коли са се появили по улиците последните годи. Нямали пари хората? Имат, и нямат нищо против да ги харчат и пръскат наляво и надясно. Точно за това герб ще спечелят и тези избори. Няма да управляват сами, но пак ще налапат по-голямата част от баницата. (Имам информация от достоверен източник, че баницата вече е разпределена и само се изчаква да се види дали схемата с купените избирателни комисии ще проработи).

Извода е, че народа трябва да си стисне долната част на гръбнака и да бачка здраво. Ако е за себе си, да работи на 110%. Ако е за някой друг, да му уважава труда и да работи съвестно без да го вкарва в разход. Защото "чорбаджиите" работят повече от работниците си и накрая им плащат и заплати, а работника гледа да го прекара с мисълта "то за него винаги ще има". Когато това се случи и в БГ ще стане едно чудесно място за живеене.

Скоро имах честта да водя интервюта за работа и установих, че хората имат безкрайно много време за губене. С часове могат те убеждават те, че много им трябва работа, могат още на момента да започнат и ще се справят с всичко което им поставиш като задача (най-много някой да им обясни ако има някоя друга особеност, иначе са професори по всичко). Викаш ги да дойдат на работа и казват ОК. На другия ден 50% от тях дори не се явяват на работа. От останалите 50%, 45% знаят още от първия ден по-добре от теб как се върши тази работа и недоволстват ако им се бъркаш в работата, от къде на къде ще ги учиш ти и ще ги занимаваш с твоите глупости. На 2я ден вече работата им е тежка и трудна и трябва по-честичко да си почиват, че нали и те са хора. Изведнъж има скимва, че повече не им се работи и не идват на работа без известят никой предварително. След 2 дена идват да си искат заработените пари (нищо, че им е обяснено, че пари са дават на еди коя си дата) и от къде на къде ще им задържаш парите (до съответната дата), те са си ги заработили и трябва на момента да си ги получат. Ех тези лоши шефове. Да не говорим, че докато са се учили тези "професори" да ти вкарали в разход я за обучение, я за негодни продукти. С останалите 5% се работи що годе добре, малко нерви тук, малко нерви там, но няма как. Трябва да ги отсееш. Така се работи в БГ, това е нормално. И много рядко да се появи някой, който наистина да си върши работата както трябва.

За това не търсете проблема САМО в ония горе, а търсете проблема във вас (съответно и в мен :) ). А за онези отгоре, просто незнам, но това което знам със сигурност е, че в момента няма партия (от тези който са били на власт за 100%) която да изкара държавата на бял свят. Не съм комунист и не искам да живея в комунизъм, но ако трябва да избирам от по-малкото зло, то бих искал да живея и работя по времето на Тодор Живков.
 
От: ГЕРБ - по-малкото зло

Новите депутати тръгват с основна заплата от 2415 лева
Те тръгват с летящ старт и “вдигат” парите си с 200 лева спрямо своите колеги от предишното Народно събрание...................
http://www.blitz.bg/news/article/198802
 

Горе