Гейм-портал с много потенциал търси спонсори/партньори

disectorr

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте! Аз съм съсобственик на сайта http://fragxpress.net . За какво става дума в него? - екипът ни се опитва да достави на геймърската аудитория възможно най-новото и интересното от индустрията на виртуалните игри, или така наречената гейм-индустрия. Ние забавляваме, информираме и свързваме всички геймъри. На страниците на сайта можете да намерите абсолютно всичко, свързано с електронните игри, и то за всички налични игрови платформи. (PC,PS,Wii,X360 и прочие)

Посещенията на сайта са между 1000 и 4000 дневно.

Целите на мен, и моя съекипник, са повече от високи и бихме искали да направим всичко възможно сайта да достигне възможно най-големите си възможности и потенциал. За тази цел обявавам търсене на спонсори и партньори, които биха искали да вложат в нашия проект или да допринесат по някакъв начин за неговото развитие. Нека всеки, който е заинтересован, да ми пише ЛС, да остави коментар тук с някакъв начин за връзка или най-добре да се обърне към мен чрез: email: [email protected] ; skype: goji-boji

Чрез гореспоменатите методи задавайте и своите въпроси. Ако има нещо неясно, с радост ще дам информация относно запитването.
 
Последно редактирано:
От: Гейм-портал с много потенциал търси спонсори/партньори

1 успешно партньорство е вече сключено :) хайде други желаещи
 

Горе