Гледате ли бокс?

Кой мач очаквате най-много?

• Уайлдър срещу Ортиз

Votes: 5 45.5%
  • Джошуа срещу Паркър

Votes: 6 54.5%

• Общо гласове
    11
Чалгара ще се бие ли с некой?

Чалгара ще се бие ли с некой?
Идва новата порция шамари с Чисора.

"Дерек, ти стоиш на едно и също ниво. Докато при мен има подобрения. Аз съм като Мерцедес S-класа в бокса, винаги се развивам, а ти си като Ауди А4 - стоиш си там", заключи Кобрата.

Нашия тази нощ пак се е излежавал по ринга 🤣
Гледай сега, не е хубаво да плюеш, поне имаме боксьор, който е излизал срещу най-добрите в Света, което не е малко и не заслужава подигравки. Излез срещу него за 30 секунди само и да видим ще си промениш ли мнението

• Haha
Реакции: Sky
Гледай сега, не е хубаво да плюеш, поне имаме боксьор, който е излизал срещу най-добрите в Света, което не е малко и не заслужава подигравки. Излез срещу него за 30 секунди само и да видим ще си промениш ли мнението
Къде видя да плюя? Нещо да съм излъгал? Дали ти харесва или не Пулев приключи с бокса още преди 10 години. През това време гледахме как си осигурява пенсионния фонд. Имаше два мача в живота му които можеше да променят нещо, но се видя колко много не му достига. И не, не е най-добрия български боксьор.

Последно редактирано:
Коврат е човекът с най-силен Дънинг-Крюгер, когото съм виждал. Преди време разправяше в едно интервю, как се бил наредил до Али, Тайсън, Фрейзър и т.н. Лошото е, че вероятно наистина го вярва.

Къде видя да плюя? Нещо да съм излъгал? Дали ти харесва или не Пулев приключи с бокса още преди 10 години. През това време гледахме как си осигурява пенсионния фонд. Имаше два мача в живота му които можеше да променят нещо, но се видя колко много не му достига. И не, не е най-добрия български боксьор.
Е, стига де! Кобрата е твой човек - русофил и против еврото. Подигравките са от другия лагер.

Последно редактирано:
А да разбереш какво ни е нас с Кирил Петков и компания :D
вие с Кирил Петков сте ходили на допълнителни курсове по опростяване и дебилизъм, ама кой точно е с най-високия резултат в курса незнам :)

за моите 30 и косур години по голям селяндур не бях срещал, ебаси изказа дето имаш.
Дори и да обиждаш някой се иска акъл, не е лесна работа...

за моите 30 и косур години по голям селяндур не бях срещал, ебаси изказа дето имаш.
Дори и да обиждаш някой се иска акъл, не е лесна работа...
за твоите 30 и кусур години когато аз вече съм имал дете ти още си бил на баща ти в топките

Горе