Голяма Фейсбук Група!

CODEXGIGAS

Active Member
Здравейте на всички потребители.
Пускам за продажба голяма фейсбук група.
Наименование : ПРОДАВАЛНИК - БЪЛГАРИЯ
Членове : 47 525 (15.01.2018 - 00:42)
Аудитория : Българи
Публикации на месец : от 13 000 до 20 000
Нови потребители на месец : от 1500 до 3000
Нови потребители на ден : от 50 до 100
Аудиторията е : Супер активна
Аудиторията в групата не е убита както във всички останали. Активността е максимална , а хората постоянно посещават групата. В групата не е имало до сега платени реклами от администратори , спам и всичко друго , което може да пребие аудиторията. Виждам , че хората купуват постоянно други групи и фейсбук страници в които хората са просто статистика , а активността е почти умряла , тук не е така , постоянно има прилив на посещения , активност , публикации и всеки ден много нови потребители. Групата със всеки изминал месец става все по-голяма и по-голяма без да правите абсолютно нищо по въпроса с реклами , спам и т.н.

Всеки който има интерес може да ми пише на лично съобщение относно групата и цената която предлага според него. При закупуване на друпата вашия фейсбук акаунт ще стане единствен администратор на фейсбук групата и ще имате всички опции да я промените както пожелаете. Опциите на групата са благоприятни за вашия бизнес , реклама и продукти. Групата не отговаря на моя бизнес план за аудитория и за това я продавам. Както казах "За повече информация на лично съобщение"
 
Жените са 48% - Мъжете са 52% ... Средната възраст е нормална от 18 до 40 преобладават най-много. От 24 до 35 години са най-много.
 

Горе