Голямото Рок Междучасие

Green Bars

Well-Known Member
Колко от вас слушат Рок и колко от вас гледат Голямото Рок Междучасие.

Аз лично загледах риалитито от днес, и сега наваксвам със старите епизоди.

Според мен е една добра инициатива, тая държава има нужда от нещо различно от чалгата!
 
Аз слушам малко по-тежичко от рок :) Гледах сега за пръв път това междучасие. Не ми хареса, но се радвам, че опитват. Дано успеят момците :)
 
И аз слушам много по-твърдо, но се радвам за инициативата.
Има нужда от разнообразие!
 
И аз съм по жицата най-вече! \m/ Опитват се, самата инициатива е добра. Доколко са читави и сериозни групите е друга тема (все пак са ученици), а и е добре да им се дава шанс да покажат авторската си музика, както и тези, които са се ориентирали към свирене на кавъри - да покажат на какво ниво са. Поле за изява си е тв-та, шуми се доста, качват се клиповете в тубата, макар и с кофти качество - в смисъл нещо се прави и им пожелавам успех на организаторите.
 
Сетиха се да направят нещо за рок музиката в България. Според мен в България няма рок музика. Българската музика която се води рок я определям като алтърнатив музика.
Това е една от най-добрите групи в рок музика. В България нямаме подобна група.
 
Рокът е единствената музикална форма на протест срещу пошлостта и единствената музика, която обичам във всичките ѝ разновидности - държа да направя разграничение между рок и хеви метъл. :)
Колкото до телевизонния формат - не гледам бг-тв, следователно и това шоу. Убедена съм, че няма да ми хареса и съответно няма да му отделя и минутка от времето си, но ако успее да възпита поне малко музикален вкус в подрастващите дебилчета е добра инициатива. Подкрепям от дистанция. :)
 

Горе