Голям спад от трафика от Гоогле

klizmar4e

Member
Здравейте,

Имам проблем или може да не е проблем, но определено нещо странно се случва... До преди около три седмици имах постоянен трафик от 100-300 човека от Гоогле като не е падал под 100, но в последните тви седмици драстично хората от тама намаляха от 100 над 30-40 в последната седмица бяха около 10-20. Честно казано не разбирам много от СЕО, но не виждам нищо нередно от Webmasters tool-a. Забелязах грешки в "Структурирани Данни" който са missing updated и author преди 2 дни ги оправих и Тест тоол-а за Структурирани Данни вече дава, че всичко е оправено на в Webmasters все още ги дава като грешки предполагам, че там още не се обновило. Като цяло не знам дали тези грешки са проблема или някъде другаде може да се крие той.
Ще бъда много благодарен ако някой от вас ми помогне или ми даде идей от къде може да идва проблема с дроп-а на трафика.
Благодаря предварително.

Поздрави,
 
От: Голям спад от трафика от Гоогле

От написаното разбирам, че си имал посещения от google и изведнъж падат на -60%.
Тоест това ме кара да мисля, че си паднал по позиция в серпа на ключова/и дума от която са ти влизали посещения в сайта през google. И може би ако си добавял много линкове към сайта ти може от това да е попаднал под атаката на някой от новите ъпдейти или не си го оптимизирал прекалено добре някой друг сайт по-оптимизиран от твоя се е наместил по ключовите ти думи. Ако е второто добре ама ако е първото е зле. :mrgreen:
 
Последно редактирано:

Горе