Разменям: Гост публикации

DurRiad

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
Аз имам сравнително млад блог (14 месечен), на който пиша на YMYL теми - като работа на свободна практика, как да се печелят средства онлайн и офлайн, бизнес идеи, предприемачество и т.н
Към датата на публикуване на тази публикация имам около 1700 посещения на месец. Повечето от тях са от трафик от търсачките.
Към линк билдинга съм подхождал доста консервативно - имам малко беклинове от регионални медии, както и неоспамени домейни. Не съм използвал анкър текст, който да е exact match. Старал съм се и той изглежда така, че все едно е създаден естествено.
Ще се радвам, ако мога да разменя гост публикации с някой, който има блог със сходна тематика. Защо не и със сайтове, които имат добри характеристики.
Бих приел гост публикации, като държа на:
- текст с обем не по-малко от 700 думи. Да е оригинален. Аз не държа да е оптимизиран прекалено, тъй като и аз не пиша по всички правила на SEO
- тъй като идеята е обмяна с някаква реципрочност, то бих написал и няколко статии. Срещу една, да речем.
- но за това държа сайтовете, които ми бъдат предложени да имат прилични характеристики. Директории за статии, сайтове, на които си личи, че се използват за линк ферми - няма смисъл да ми бъдат предлагани.
- на този етап нямам възможност да доплащам. Мога само да разменя съдържание.
Нека всички, на които подобна оферта е "оферта" да ми пишат на лично съобщение. Или да коментират.
Надявам се, че публикацията е по правилата на форума.
 
Знам това (че е нарушение на правилата на търсачките, което може да доведе до алгоритмични и/или ръчни наказания). Аз не получих и една оферта чрез публикацията.
Но тъй като не мога да я премахна, то ще помоля администраторите, ако преценят, то да я преместят в кошчето.
 

Горе