Графичен/Уеб дизайн, PSD-to-HTML, PSD-to-Wordpress

yuliyan

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте!

Пиша във форума за се промотирам като лице в бранша. Без да се хваля много, ще каже, че имам работа по няколко проекта. Един от тях е личният ми уеб сайт - yuliyan.info , другите няма да сподялм с вас, тъй като не съм искал изришното съгласие да ги споделям в масова публика, но ако проявите интересен може да ви ги покажа - какво са няколко линка между приятели ;)

Като цяло съм способен да изработя цялсотна уеб рекламна кампания и да ви потърся ефтино и досатъчно ефективно място за полагането й. Също се наемам и с цели проекти или изработване на сайтове от бял лист до рязане на лентата за откриване.

Работя с някой JavaScirpt фреймуъркове за подобряване на UI и внасяне на интерактивност и фокусиране върху отделни части по самата страница.

Другата ми слабост е mark-it-up-ing-a :D Така наречения psd2html, psd2wordpress, etc. или иначе казано, нося на раменете си дизайна докато извърви пътя си от, на пръв поглед, файл в графичен формат, до html формата му :) Естествено, не какъв да е HTML, а идеално подреден от към табулаций и коментари за отеделните части, валиден по стандартите на W3C, придружен от прилежно изграден CSS, също вписан в нормите на предималкоспоменатата организация. Имам си и свойте хитринки за да подкарам чудото да се визуализира еднакво под, айде да не кажа всички, но 98% от потребителските браузъри.

А цената? Ехе... този колко глупости изписа, а най-важното пропусна. Ами да ви кажа твърда цена няма. Всичко е според зависи - срок, количество, елементи и прочие. Но уверявам ви, ще има две доволни страни :)

*** извинявам се за евентуално допуснати правописни, пунктуационни и други грешки, но когато нормалните хора си почиват, лудите работят :) Поздрави!
 
От: Графичен/Уеб дизайн, PSD-to-HTML, PSD-to-Wordpress

Я кажи колко пари ще вземеш да кодираш от html към wordpress с всичките му там глупости :) Срок за изпълнение - 7 дена. Също и някаква цена за лого :) Може и на ЛС, даже е за предпочитане :)
 
От: Графичен/Уеб дизайн, PSD-to-HTML, PSD-to-Wordpress

Щеше да е много хубаво и сайт-а наистина да работеше.

Но явно е в процес на разработка.

Все пак пиши ми едно лично съобщение как точно работиш и какви точно услуги предлагаш какви са сроковете и тн. Може да измислим нещо за съвместно сътрудничество.

Поздрави и успех.
 
От: Графичен/Уеб дизайн, PSD-to-HTML, PSD-to-Wordpress

За т.нар. блог, който съм споделил - наистина не завършен... нямам и намерение да го завърша, защото си измислих нещо ново - акцентирам върху портфолио, а самия блог ще го интегрирам. Малко съм зачекнат от написването на модула за портфолио, но предполагам, че до седмица ще работи всичко и ще го стартирам. Иначе като цяло идеята ми е всичко да се зарежда от индекса, а останалите файлове да се извличат чрез Ajax/jQuery за по-динамично визуализиране и тн. Като цяло мога да си го позволя, защото не е особено тежък сайта.
 
От: Графичен/Уеб дизайн, PSD-to-HTML, PSD-to-Wordpress

Давайте цените да оточняваме на лично, не за друго просто всеки случей си е уникален сам по себе си и е нормално вие да имаате своите изисквания към мен и съответно аз да имам моите претенции
 
От: Графичен/Уеб дизайн, PSD-to-HTML, PSD-to-Wordpress

Прати ми на ЛС цена за
Твой дизайн (ПСД) в WP
и Мой дйзан (псд) в WP
Кажи ми 'груби' цени :)
 
От: Графичен/Уеб дизайн, PSD-to-HTML, PSD-to-Wordpress

В момента съм свободен за psd2html и psd2wordpress, така че ако има желаещи - ЛС
 
От: Графичен/Уеб дизайн, PSD-to-HTML, PSD-to-Wordpress

Едно демо за psd - to - html - to - wordpress :)
yuliyan.info/blog, вече функционира на макс
 

Горе