Търся: Графичен дизайнер за Facebook рекламни банери и/или видеа

Mat

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте,

Съсобственик съм в американска маркетингова агенцията специализирана в създаване и управление на Facebook ads платени маркетингови кампании. Във връзка с увеличаващите се нужди на компанията ни да предостави на нашите клиенти hands-free тип услуга що се отнася до техните рекламни кампании, търсим хора за дългосрочна работа по създаване на рекламни банери и видеа.

Обикновено заданията ни са свързани с подробни описания на това какво искаме да постигнем с всеки банер, но понякога ще разчитаме на креативноста на графичният дизайнер да направи мост между нашите идеи и това какво би изглеждало визуално привличащо за крайния потребител.

Позицията е почасова, непълен работен ден. Плащаме през PayPal изработените часове на седмична база.

Очакванията ми са в първите 1-2 месеца да ни трябват около 5-10 часа работа на седмица с възможност да достигнем 20+ часа в близките 30-60 дни.

Обикновено очакваме заданията ни да се изпълнят в срок от 2-3 работни дни, но сме отворени да направим нещата максимално удобни за нашите фрийленсъри в тази насока.

Хубаво е потенциалният графичен дизайнер да има добро ниво на английски език, тъй като колегите и клиентите ни са от предоминантно от САЩ и би било предимство фрийленсърът да може да комуникира с англоговорящите хора от екипа ни, ако и когато се наложи.

Ако имате възможност да присъствате на директни Zoom срещи с нашият екип и/или клиенти( комуникацията е на английски език) - това би било предимство, но не задължително условие за потентиалните фрийлансъри. Всякакви подобни допълнителни обременявания на вашето свободно ще се заплщат допълнително като изработено време.

За да кандидатствате моля изпратете ми ЛС с няколко реда информация за самите вас( в професионален аспект), портфолио с вашата работа, особено по проекти, подобни на нашият, и задължително вашето предпочитано заплащане за час изработена работа. За да не си губим и нашето и вашето време, всички кандидатури без упомената цена на час няма да бъдат разглеждани.

Моля упоменете в какъв срок можете да започнете работа, ако ви наемем и дали имате готовност да бъдете на линия поне отчасти в американско работно време( 9:00 до 17:00 EST или 16:00 до 00:00 българско време)


Поздрави!
 
Последно редактирано:
Бих искал да окуража малко кандидатурите. Бюджетът ни може да покрие фрийлансъри, които взимат 10$ или малко повече на час, стига работата да е добра.
 
Здравейте,

Все още си търсим хора, особено за видео обработка.

Отворени сме и към цена на банер/видео.

Поздрави!
 

Горе