Търся: Графичен дизайнер на банери за дългосрочно сътрудничество

Mat

Active Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте,

Трябва ми графичен дизайнер, фрийлансър, за дългосрочно сътрудничество по работа върху изработване на банери за Facebook и Google платена реклама за мои клиенти от България и чужбина. Процесът ми на работа понякога изисква да наема някой за час на седмица, друг път за 5-10 часа на седмица, трети път пък може да се договорим за retention fee, и да плащам на месечна база за клиент, на който му трябват постоянно криейтиви. За това ми трябва човек, който:
1. Е гъвкав в начините по които чарджва за работата си, така че да мога да го наемам за еднократки, краткосрочни или дългосрочни проекти, в зависимост от нуждите на клиентите ми.
2. Да може добре да изпълнява инструкции за това какви елементи да включват и в какъв визуален стил да са банерите.

Бонус е ако знаете английски език, тъй като понякога не ми се занимава да посреднича в креативния процес и предлагам на клиентите ми да наемем външни хора за графичния дизайн, които да изпълняват моите инструкции, но да им се плаща директно от клиента през платформи като UpWork, и бих искал да имам някой, който мога да препоръчам за бърза и надеждна работа.

Бюджета ми за графичен дизайн за всеки проект ще зависи до голяма степен от мащаба на проекта и от желанията на клиента, така че бих се радвал да ми дадете някакви примерни цени за час на лично, и вече ще се разбираме проект за проект дали ви устройва това, което предлагам или не.

Целта ми е да си спестя работа по графичния дизайн за самия себе си, тъй като работя доста бавно, както и си мисля, че някой който се е специализирал в тази ниша ще подобри изгледа на банерите спрямо това, което аз мога да сглобя с моите "Само когато се налага" способности. :)

Разбира се ще очаквам и портфолио на лично.

Най-важното нещо, което трябва да се има предвид е, че когато ви дам проект, няма да мога да чакам с дни за изпълнението му. Повечето задания ще имат deadline около 24 часа, по-рядко 48 часа, защото клиентите ми обикновено не са от най-търпеливите. Така че ми трябва човек, който да има възможността и дисциплината да върши качествена работа бързо, за да не се бавим всички други по веригата.

Мога да ви плащам чрез превод фирма към фирма, или ако нямате фирма: фирма към частно лице или частно лице към частно лице, в зависимост от обстоятелствата. Плащане по банков път, Еконт, ИзиПей. Не ползвам PayPal/ePay за плащания към момента.

Поздрави!
 

Горе