Групова покупка на CSV Improved

hahovec

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Събскрипшъна ми е до 31 януари 2017 година. Заплатил съм сумата от 83.94 евро или 163.68 лева.

Става въпрос за:

https://www.csvimproved.com/

Компонента позволява както създаване на експортни файлове с каквато си пожелаете структура, така и инмпортиране на информация от файлове с каквато и да било структура и формат.

Това е един адски полезен компонент за джумла, които работи със следните компоненти:

K2
HikaShop
VirtueMart
Akeeba Subscriptions
AwoCoupon Pro
Custom Filters
EZ Realty
Scroller with Tabs
Cherry Picker with Product Types
CSVI Custom
Joomla Content
Joomla Categories
Joomla Users

С него можете да правите всякакъв вид фийд файлове в csv, ексел, xml формати.

Опцийте му са толкова много че няма нещо което да се опитате да направите и да няма как.

Супер приятелски интерфейс не се нуждаете от никакви специални познания или умения, то ви показва стъпка по стъпка какво трябва да направите. Буквно за след 5 мин ще работите с компонента като професионалисти.

Позволява създаване на фийд и обновяването му директно на вашия съвър. С две думи можете да интегрирате сайта си със сайтове като емаг, пазарувай, шопингмания, клик, изгодно и др. само с един клик без да натоварвате супер много сървъра си.

Едно обикновенно интегриране на магазин с емаг струва около 350 евро и пак няма да бъде толкова ефективно, ще товари сървъра ви в пъти повече гаранция.

С този компонент много лесно може да обедините няколко отделни не пряко свързани системи в една главна, както и главната да я разхвърляте на няколко малки. Няма значение дали става дума за джумла, опенкарт, магенто, престашоп, уордпрес и др. Лесно можете да предавата информацията между системите, без да се притеснявате за дублиране, изгубване на информация. Без да се притеснявате, че нарушите структурата на някоя таблица от базата ви, без да се притеснявате че ще стане мазало в базата ви с данни и без да натоварвате сървъра си излишно.

С помоща на атози компонент много лесно можете да интегрирате вашия сайт с които си пожелаете складов софтуер. Не ви трябват никакви специални умения или познания просто става с два клика. Всяка складова програма предлага експортен файл, които можете да го използвате във вашите системи, както и всяка програма позволява импортиране на информация която лесно можете да експортнете чрез компонента. Няма значение от вида, структората или формата на файловете имате опция сами да си нагодите файловете след това без никакви услия. Всичко става с два клика за 2 мин.

Представете си колко ще увеличите приходите си ако можете си позволите да имате 10 сайта между които да прехръвляте информация супер лесно и ефективно. Без да се занимавате с програмисти, без да разбирате от база данни, без да разбирате от крон задачи, без да се интересувате вашата версия съвпада ли с на другата версия.

С компонента много лесно можете да мигрирате от стара версия на джумла, директно към най - новата версия без никакви главоболия и без да се притеснявате за нищо.

Можете да мигрирате съдържанието, без линковете, така че ако сте на стара версия да получите нови линкове което е желан ефект. Ако все пак желаете да запазите линковете си няма никакъв проблем да го направите просто цъкате върху чекчето да експортира и алиасите. Абсолютна свобода на действие.

Компонента е перфектен за магазини, блогове, новинарски сайтове, обяви и квкото ви дойде на ума.

*ВАЖНО: На всеки включил се в груповото пазаруване се нагажирам да му помогна с каквото мога при работата с компонента.
 
От: Групова покупка на CSV Improved

Събскрипшъна ми е до 31 януари 2017 година. Заплатил съм сумата от 83.94 евро или 163.68 лева.
Защо се излагаш като кифладжия? Не се цигани, това ти е един резервоар на S-класата ...
 
От: Групова покупка на CSV Improved

Защо се излагаш като кифладжия? Не се цигани, това ти е един резервоар на S-класата ...

Не виждам какво общо има поста с темата ти? Представи си колко хубав би бил жалкия ти живот, ако не бях фикс идея с която да ставаш, лягаш и живееш!
 
От: Групова покупка на CSV Improved

Не виждам какво общо има поста с темата ти? Представи си колко хубав би бил жалкия ти живот, ако не бях фикс идея с която да ставаш, лягаш и живееш!

Всъщност живота ми е прекрасен, просто се забавлявам как гранде предприемачи с айфони, имагинерни S-класи и декари складове със стока се циганят за няма и 100€.
Много ти е самочувствието и малко покритието :cry:
 
  • Like
Реакции: sim5
От: Групова покупка на CSV Improved

...................................................

Опс сори подведе ме заглавието на темата.
 
Последно редактирано:

Горе