Гугъл Разкрива Повече за Линковете

От: Гугъл Разкрива Повече за Линковете

Идеално!!!
Ся малко Гугъл Транслейт, че с тоя академичен английски :)

Един от най-проблематични и объркващи въпроси, повечето уебмастъри имат с Google се отнася до обвързване. Как ви връзки са подредени? Как трябва да се връзката навън? Как трябва да се изгради вътрешна връзки? Как да получите повече входящи връзки? Колко връзки трябва да имат върху една страница? И списък от въпроси отива на ...

Може би, най-досадни аспект за борещ уебмастъра, е бил на Google тайна в начина, по който всъщност се нарежда връзки и страници. На Google PageRank цяло и класирането Алгоритъм е толкова сложен, че никой не може да се хвалиш те разбирам напълно как работи цялата система.

Google ранга на секретност и сложността вероятно е била добре планирана главно защото има милиони уебмастъри, които биха искали да "игра" на Google Алгоритъм и постигане на високи ранглиста по ключова дума чрез манипулация с т. нар. "черни шапка" SEO техники и обратен инженеринг.

Не би да е ирония, ако цялата тази тайна, както и сложността е повече от smokescreen отколкото действително заблуда е част от Google. Ами ако ключовете на царството са реално твоите за достъп? Какво ще стане, ако решението се крие в полето пред очите на всички да видите? Какво ще стане, ако тайната на високите ранглиста в Google не е тайна изобщо? Бихте не че е силен смях!

Всъщност, това не е много пресилено да се направи предположението, главно защото много от политиките на Google, свързващи са свободно и препоръки, дадени от Google. Дали можете да повярвам, Google е действително което ви стоките е друг въпрос, който ние ще тури на гърба който гори за друг ден, но за сега, на Google съвет за изграждане на връзката е доста щедра и информативни.

Като част от Седмицата Връзки проведена наскоро, на Google Maile Ohye даде някои насоки за това, което Google търси и как го прави своя индекс класиране. Не е голяма изненада, че съдържанието и входящи връзки са двете най-важни фактори. Това е, което най-SEO Експерти казват от години.

А съдържанието на сайта е един от основните фактори. Ето защо, те трябва да имат непреодолими сайт с интересна информация и / или предлагат качествени продукти, развлечения, мнения ...

(Цитирам Maile Ohye)

"Една от най-силните фактори класиране е моят сайт съдържание. Освен това, може би моя сайт също е свързано от три източника - и все пак, един външен линк е от spammy сайт. Що се отнася до Google е загрижен, ние искаме само две качествени входящи Линкове да допринесе за рейтинга на сигнала в нашето класиране. "

"Предвид заявката на потребителя, над 200 сигнала (включително анализ на съдържанието на сайта и входящи връзки, както беше споменато по-горе) се прилага за върнете на най-подходящите резултати за потребителя."

"Както мнозина от вас знаят, уместни, качеството входящи връзки може да се отрази на вашия рейтинг (един от много фактори в нашето класиране алгоритъм). Връзките и качеството често идват естествено към сайтове със съдържание или непреодолими предлагайки уникална услуга.

(Края Цитат)

Тогава Maile Ohye е обяснено как да създавате допълнително уникален и завладяващ съдържание за сайта си:

(Цитирам Maile Ohye)

* Старт блог: Направете видеоклипове, направете оригинални научни изследвания, и след интересни неща на регулярна основа. Ако сте страстен за вашата тема на сайта, съществуват много големи възможности да се ангажират повече потребители.

* Научи читатели нови неща, Открий нова новина, да бъде забавен или мъдро, показват вашата експертиза, интервю различни личности във вашата индустрия и очертават своите интересна страна. Направете сайта си заслужава.

* Участие thoughtfully в блогове и потребителски ревюта, свързани с темата на Вашия интерес. Предлагаме ви познания перспектива в общността.

* Осигуряване на полезен продукт или услуга. Ако посетителите на вашия сайт се стойност от това, което предоставят, те са по-вероятно да се свърже с теб.

(Края Цитат)

SEO експерти са уебмастъри казваш за годините, че създаването ценен, уникален, свързани полезно съдържание е един от най-добрите начини да получите вашия сайт и страници високо класирана в Google. Ако създадете ценно съдържание, а после други сайтове ще иска да се свърже с теб естествено.

Свързване към други сайтове трябва да бъде направено в "общ смисъл" начин и това е начин за предлагане на стойност към посетител на вашия опит. Очакваме съответните полезни линкове, когато посетите други сайтове, тъй като това е естествен начин добро качество на сайта трябва да работят, така бъдете внимателни на обвързване, за да spammy сайтове, които предлагат само страниците на връзки с много малко или никакви уникално съдържание.

Има няколко неща, всеки уебмастър трябва да бъде разумно като цел проверка дали вашият сайт не е опростен и скрити връзки пускат на сайта си без ваше знание; УърдПрес тези с блоговете трябва да се инсталира най-новите мерки за сигурност и актуализации. Уверете се, че сте да продължите да си изходящи връзки редовно, тъй като може да се първоначално линк към ценен ресурс, но с течение на времето тази страница може да бъдат закрити или заменени с един от тези spammy-Връзки-стопанство страници. То може да се случи на най-добрите от нас.

Какво се объркат нещата напоследък е всичко на "връзката изкупуване", която Google силно discourages и е показал недоволство от де-ранк много платени директории. Размерът на вашата "портфейла" не трябва да бъде определящ фактор за това как страници и съдържание, се класират. Ако продавате връзка, тя трябва да има "не-следват" маркер, така че да не мине покрай PageRank и обърка системата. Полицейски или решаване Какъв е или какво не е "платена линка" се превърна в основен проблем за търсачките, включително и Google.

Вие трябва да имате повече от "100 връзки на страница", както това може да е претоварена търсачката роботи, които редовно обхождане на мрежата, индексиране страници. Също така, на сайта си ", свързващи архитектура" трябва да бъдат физически и лесен за вашите посетители и роботите да следват. Уверете се, че важните страници са на не повече от няколко кликвания от вашата страница.

Що се отнася до интериора, свързващи, двете основни точки са: Неравенства навигация за вашите посетители и Crawlable Текстови линкове към търсачката роботи. Използвайте описателен котва текстови връзки, които разясняват съдържанието на посетителите си. В котва текст е подчертан кликване част от връзката и много SEO експерти предполагат поставите вашите ключови думи или варианти от тях в своя котва текст.

Уверете се, че вашият сайт е прозрачна. Да не се използва ", за прикриване" на вашия сайт. Уверете се, че това, което посетителят вижда какво роботите са индексиране. Използвайте 301 пренасочване, ако имате трайно преместени всички уебстраници. Пак там се подчертава необходимостта от по-карта, тъй като това може да бъде много полезно и за двете посетителите си и роботи да се види и открие всички свои ценни съдържание. Уверете се, че имаш карта и всички важни страници са изброени в него.

Един крайно бележка, много професионални уебмастъри и търговци не се тревожи за рейтинга толкова, колкото те са свързани с SERPs. Получаване на тези отгоре ранглиста за своите сайтове в резултатите от търсенето е това, което наистина има значение. Отново, качество съдържанието и изграждане на качествени връзки играят важна роля в постигането на тези петна отгоре, а може би и Google вече е дал формулата за получаване на тях. Може би, може би не.
 
От: Гугъл Разкрива Повече за Линковете

И да обощим целия този локум с извода:

Отново, качество съдържанието и изграждане на качествени връзки играят важна роля
 
От: Гугъл Разкрива Повече за Линковете

с прости думи четете за да си тренирате английския - нищо ново не ни научиха казаха ни че трябва да имаме линкове и всичките тия щуротии...
 
От: Гугъл Разкрива Повече за Линковете

не хората си казват че трябват качествени линкове от релейтед сайтове или поне релейтед контент...ама ние си менкаме линкове в блогрола и си чакаме ефект...
тряя да се настъпи артикъл размяната!
 
От: От: Гугъл Разкрива Повече за Линковете

Аз чета чета и нищо не разбирам:(:oops:
Здрасти
не се притеснявай и аз не разбирах нищо преди година и половина
продължавай да четеш.. и всичко ще си дойде на мястото :)
 
Последно редактирано:
От: От: Гугъл Разкрива Повече за Линковете

Аз чета чета и нищо не разбирам:(:oops:
Здравей и добре дошла. Скоро ще ти се изяснят много неща, само както каза klizmar4e, иска се опоритост - и аз несиках преди време да уча за отделителната система на жабата, но ми се наложи и изкарах биологията с добра оценка. Всичко е до инат и влечение.

Приятен престой и на двама ви тук. ;)
 

Горе