ДОБЪР ПЛАТЕН ХОСТИНГ ?

coolice

Owner
Аз съм се научил да не разчитам на един хостинг доставчик досега не съм имал големи проблеми с никои но нямам много товарещи сайтве Иначе и аз не харесвам доставчици които за скъпите планове те качват на същата машина просто лимитете са други .... ако плащаш хостинг от 25 долара например а те са дали 100 за сървъра да не качват повече от 10 души като теб на машината.. и да спечелят прилино а не всички накупПрав си че си се съгласил с условията които ги пише а това че ти налагат условия които не ги пише официлано си е нарушение... хостинг доставчиците ако искат да ги хвалим колко са добри трябва да използват част от печалбите си да ъпгреидват машините които ползват не става само с още хардове и да лапаш :) .... нали процесорите удвоявали мощоноста си на всеки 18 месеца нормалмно е и те да ъгреидват ...

ако няколко души имате този проблем може да си делнете един сървър на партия theplanet.com

Intel Celeron Series 2.4Intel Celeron 2.4 GHz80GB Hard Drive1024 MB RAM1500 GB 5$109.00
като този селерон е от новите което го прави по бърз от миналогодишният селерон на три гигахерца или
 

fcolor.bg

New Member
Да разбира се, нали обсъждаме разни неща. Ти всъщност знаеш колко трансфер ползваш защото има ш статистика... или пък хостинг достамчика ти има. Би ли погледнал това е да го кажеш тук?
 

icakis

New Member
Да разбира се, нали обсъждаме разни неща. Ти всъщност знаеш колко трансфер ползваш защото има ш статистика... или пък хостинг достамчика ти има. Би ли погледнал това е да го кажеш тук?

това не разбрах към мен ли беше въпрос? :)
ако да, ползвам план Суперпро, а трафика миналия месец беше по-малко от 1/4 от разрешения (655 GB). нещата опряха общо взето до там да престана да използвам Openads или трябва да минавам на друг план (разбирай вирт. сървър), което разбира се е доста неприемливо.
бтв fcolor ти си наясно, защо практиката е да не се обявява това с процесорното време?
 

solay

New Member
аз отскоро е отскоро от 1 година горе долу си боднах един линукс до мене в офиса ми, и вече доста домейни се накачулиха макар и дърта машинка все още се държи прилично - от провайдера съм доволен, и като цяло решението е по добро от всички бг-хостинги на куп

п.с. мое лично мнение
 
Последно редактирано:

Горе