Дайте един съвет за UK сайт

IBMcho

Member
Хи :)
имам едно сайтче което е предназначено за Великобритания, но колкото и пъти да пускам във форума, че търся да купя банери, линкове и прочие никой не пише.
Знаете ли от къде може евентуално да се намери такъв трафик?
Мерси предварително
 
От: Дайте един съвет за UK сайт

Може да пробваш в Digital Point там е по-вероятно да намериш хора с трафик от UK.

Другият вариант е да проучиш конкуренцията къде рекламира и от къде им идва трафика. След това може да пишеш на собствениците на сайтовете, като ги помолиш за информация дали предлагат платена реклама и т.н. Добра идея е да потърсиш тематични форуми, фейсбук групи и т.н. и съответно или да им пишеш с предложение за реклама.

Ако предлагаш качествено и авторско съдържание, можеш да направиш една кратка кампания с реклами от FB и Google докато ти се раздвижи сайта. Варианти има доста, просто ако дадеш сайта и се конкретизираш за таргета ще е по-лесно на хората тук да ти дадат някакви по конкретни съвети :)
 
От: Дайте един съвет за UK сайт

Защо ще купуваш трафик? Не става ли да оптимизираш по ключова дума?
Вариант е и да пуснеш обява в gumtree.com - за 6 паунда обявата ти е там за 30 дни.
Всичко зависи от тематиката на сайта ти.
 
От: Дайте един съвет за UK сайт

Сайта още не съм го довършил напълно иначе мисля да е сайт за запознанства за 18+. Т.е. нещо като гепиме, но само за англия. Има доста, но като гледам май вадят пари...
 
От: Дайте един съвет за UK сайт

В нишата определено се печели добре, но пък е и доста трудна за оптимизация... именно защото е печеливша. Честно казано ми се струва, че ще имаш доста трудности с намирането на донори :)
 
От: Дайте един съвет за UK сайт

И защо се занимаваш да разработваш сайт, след като може да се включиш в някоя афилиейт програма на вече съществуващ такъв сайт (в този сайт вече има регистрирани потребители, което е основния фактор, заради който се записват нови потребители - никой не би се записал в празен сайт за запознанства)?

Смяташ ли, че можеш да направиш по-добър сайт от вече наличните сайтове за запознанства?
 

Горе