Да вдигнали броя на постовете които са нужни за да се поства

Да вдигнали броя на постовете които са нужни за да се постват линкове

  • Да на повече от 10

    Votes: 0 0.0%
  • Не

    Votes: 0 0.0%

  • Общо гласове
    232
Определено трябва да са поне 10. Забелязвам хора на които всичките постове са от типа "напълно съм съгласен с теб" или състоящи се от неповече от 4-5 думи, с които лесно се достигат 5 поста и оттам насетне слагат линк и спират да пишат. Трябва да се приложи малко по-качествен контрол.
 
Вдигането на броя на постовете едва ли ще доведе до по -качествен контрол .
Могат да се въведат всякакви правила , зависи от целта на форума.

Например във http://www.freeadvertisingforum.com/ можеш да пишеш всичко , но всеки път преди да постнеш нещо излиза следното съобщение:
"You must view 5 unique threads before you may post your own thread.
Click here to browse the forums."

Най строгите правила които съм срещала са във http://getpaidforum.com/forums/index.php , но той е за тези които се занимават със PTR Programs - GPT - PTR - PTC - GPTR - GPTRE - PTC - PTP - PTSU - NPA - PO - PP - EG ???/ видях че някой тук е споменал програма от този сорт/

На мен ми харесва форум такъв какъвто е точно защото няма много строги правила и ограничения.
 
icakis каза:
Определено трябва да са поне 10. Забелязвам хора на които всичките постове са от типа "напълно съм съгласен с теб" или състоящи се от неповече от 4-5 думи, с които лесно се достигат 5 поста и оттам насетне слагат линк и спират да пишат. Трябва да се приложи малко по-качествен контрол.
Където са 5 там са и 10. Аполсточетата не ги спират броя постове.
 
Еми, то няма да има точен вариант. Все едно май, ама ще има спамари, които ще се отказват на някой пост докато стигнат до десетият. :) Така поне ще видиме кои са коравите в бизнеса. :)

П.С: varnaboy, махни ми блога от блог рола си, не е активен. :wink:
 
Аз гласувах за повече от 10, но това е повече мярка срещу ботовете, а не срещу хора спамери. Според мен е най-добре след като има нарушение даден човек да му се забрани за месец или два да поства линкове. Всеки може да сгреши и да се поблазни от идеята за нови реферали(от личен опит го казвам), но може би след като постой малко във форума и разбере за какво става дума ще спре да мисли по памерския начин и ще се очовечи :)
 
като гледам резултатите изобщо няма шанс да останат нещата както са в момента и спорът ще е дали да са 10 или повече.

arsenal каза:
има вероятност вместо 5 пъти да се казва: съгласен съм с теб. да са 10 :)

според мен между 5 и 10 поста има разлика, не случайно DP са ги направили толкова. там трябва да се справят с в пъти повече спамери околкото тук и до някаква степен това ограничение ще спре доста от тях.
на мен честно казано ми писна да чета безмислени неща в търсене на полезното, напоследък тази информация преобладава.
 
Само от месец влизам в този форум, но видях доста безмислени постове, които обаче не са на новорегистрирани потребители. И обратното - не видях да има голям наплив от хора които се избиват за да пишат във форума и да спамят. Просто което не ви хареса - трийте го, ваше право си е.
 
Абе тия са голяма напаст.Сложете повече от 10 да са даже.Само спамят ,не само в този форум,но и в много други и по сайтовете за обяви.И не пишете ,че ще имат право да постват линкове на еди си колко поста,ами направо ,че нямат право да слагат линкове. :)
 

Горе