Да запазим predpriemach.com място за бизнес!

Кои новости искате?

  • Заключване на пазара за хора с отрицателен реп

    Votes: 7 100.0%
  • Новите потребители могат да публикуват по 3-4 поста дневно

    Votes: 7 100.0%
  • Тези, които обиждат, могат да публикуват само в кофата за месец

    Votes: 6 85.7%
  • Flood за новите потребители, получили червен реп

    Votes: 5 71.4%
  • Потребителите сами могат да заключват темите си

    Votes: 0 0.0%

  • Общо гласове
    7
  • Poll closed .

cross

Well-Known Member
Напоследък гледам и се ужасявам какво се случва тук... първо някои хора пускат обяви за залагане на футбол, псувайки в тях, после гледам как някой си продава коланите в раздела за продаване на сайтове.. накъде върви форума? Мисля, че трябва да се вземат сериозни мерки, защото съвсем скоро няма да можем нищо да продадем тук - навъдиха се всякакви спамери, които влизат с напълно неясна цел тук. И с това не визирам само тези няколко теми, за които току-що казах - с всяка изминала седмица тези се множат и обръщат форума с главата надолу.
Ето какво предлагам:
- Всеки потребител, регистрирал се преди по-малко от 2 седмици, получава flood лимит ( не може да поства ) при получаване на червена репутация за 24 часа от потребител с rep power над определен брой, което ще се реши
- Всеки, който псува и използва нецензурни думи, може да публикува само в кофата за месец - това е място за бизнес, а един себеуважаваш се бизнесмен не псува, не използва нецензурни думи срещу колеги.
- Потребителите, които са се регистрирали преди по -малко от 3 дни могат да публикуват само по 3-4 мнения на ден
- Позволяване на потребителите сами да заключват темите си, за да няма изчерпани теми, в които някой публикува за брой мнения или пък автора е получил това, което му трябва от темата.
- Пазарът се скрива атоматично за хора с негативна репутация - не може да го вижда и не може да публикува докато пак не стане зелен

И може да се допълни, стига да има какво. Това са идеи, които току-що измислих и няма да е зле да ги критикувате, но моля поне в тази тема да няма онова специфично за форума "джафкане" и спамене.
 
От: Да запазим predpriemach.com място за бизнес!

Забравих да добавя заключването на темите от потребители. Моля някой от админите да го направи, а до тогава - цитирайте този пост, за да гласувате.
 
От: Да запазим predpriemach.com място за бизнес!

Айде, поредният неразбрал, че успехът на форума се дължи именно на либералните порядки и администриране.

С тия рестрикции, дето се пънеш да въведеш можеш само да си почешеш егото и нищо друго. Не вярвам админите да обърнат сериозно внимание на поредния напън на някой с болни амбиции да командва парада.

Не знам дали ти е светнало в главицата, че най-много теми се оспамват от стари потребители с висок реп пауър.

И как точно предлагаш да стане получаването на положителен реп, когато зачервените нямат право да покажат своя професионализъм?

И нали ти е ясно как се раздават червени картони без никакво основание и то точно от хора с висока репутация - не казвай, че не си го изпитал на гърба си. Съгласен ли си да ти се ограничат правата, понеже ъпхиро си практикува менталната мастурбация, раздавайки репи без никакво основание?

И защо пазарът да става недостъпен (включително като информация) за потребители с отрицателен реп? Няма никакво основание за такава дискриминация. Некоректните са в черната тема и с отрицателен i-trader. Всички останали са невинни до доказване на противното, а това означава, че трябва да имат пълен достъп до темите във форума.

Сега знам какво ще ми отговориш - ''Мястото ти не е тук, ала-бала...''

Това е форум, сиреч публично място. Никой не ми е поставял условия, когато се регистрирах преди 2 години и следователно, никой няма право да поставя присъствието ми под въпрос.

Дали съм полезна на форума и на потребителите? Опитвам с каквото мога, включително тук, показвайки ти колко абсурдно звучат диктаторските ти предложения.
 
От: Да запазим predpriemach.com място за бизнес!

пазачът на бостана
 
От: Да запазим predpriemach.com място за бизнес!

Казармен режим - нови, стари...Според мен трябва да има повече толерантност! Никога не е изключено нов потребител да влезе и да извади 20-30 к примерно за сайт. Бих казал, че повече трябва да се работи всеки с каквото се занимава, а не форума това, форума онова. Форума си е форум - има правила някакви. Според мен без да се обижда никой има хора, които във форума живеят, в смисъл много внимание му обръщат без това да им е работата. Ако сега всички не знам колко човека сме, пуснем тема като твоята какво става? 2 млн. точки за промени. Не е никак трудно да пропуснете теми, които не ви харесват и да си вършите работата, а админите да си преценяват какво да трият. Скролваш си и търсиш необходимата за теб информация или питаш за такава. Спама е относително понятие винаги. За едни текста е желан, за други не! Единствено съм съгласен с нецензурните думи, и то това си е от подразбиране - елементарна култура.
 
От: Да запазим predpriemach.com място за бизнес!

@cross, още си чакам обещаната статия

Хаха, и ти ли го чакаш?

Леле, абе @cross значи и други си повлякъл в чакане. А ми говориш за бизнес и прочие. Изтрий си профила и не влизай тук. Много се изложи момче - лесна задача, лесни пари, а ти прецака всичко. Не само с мен, а и с други съфорумци. И после заявяваш позиция за еди си какво отношение към бизнеса. Недей!!!

Съвет (пък ако искаш слушай, твоя си работа): покажи се сериозен, покажи старание да свършиш качествено поети ангажименти. Създай си СЕРИОЗНА РЕПУТАЦИЯ във форума. После можеш да опиташ да прокараш идеи подобни на тези в първия пост в темата. И някой едва тогава може и да ти обърне внимание и да те вземе насериозно. Към момента с твоята репутация точно ти звучиш спамерски и пускаш безмислени теми!!!
 
От: Да запазим predpriemach.com място за бизнес!

Форума е достатъчно саморегулиращ се, имаше теми за продажба на колани, вече ги няма . Аз лично ги докладвах, предполагам и доста колеги са ги докладвали

А това, че са ти оспамили твоя тема - ти самия си си виновен. Ако беше предложил качествен продукт и описание отговарящо на реалността никой копче нямаше да ти каже.
 

Горе