Да ми е честит новият проект trikove.com :)))

От: Да ми е честит новият проект :)))

Наистина си противоречиш във въпроса:).Очакваш мнения,идеи и КРИТИКИ.Постът на НОКЕ е критика.Приемай я,не нападай критика:).Общо взето за теб е + това,че има критика по адрес на сайта (в случая въпроса ти).По този начин можеш да разбереш какво харесва или нехаресва евентуалния бъдещ посетител на сайта ти.

Задай си въпроса какви постове биха ти били по-полезни:

1.Критика :оправи си правописа селяндур;не ми харесва фонът;навигацията е объркваща;картинките са грозни и тн.

или

2.Хвалби:сайтът е хубав;10х;евала;харесва ми(за да направя 10 поста:));супер е и тн.


Хем искаш да не споменаваме ако видим някой бъг, хем да даваме критики... Кое от двете? Приемам че е второто (понеже overwrite-ва разбираш ли..)

Контентът изглежда добър но е поднесен ужасно.
Примери само - параграфите нямат разстояние помежду си; списъците са стайлнати гадно.

Интерфейсът е адски неинтуитивен - твърде много икони, дребни картинки и какви ли още не шарени работки, и то различни по стил. Чудех се къде е копчето да се върна в началото.
Като стана дума за шарено - такова нещо като цветова схема не се откроява особено.

Прекалено много джаджи - юзърът получава брейн демидж докато се ориентира кое за какво е, камо ли да седне да чете текста...
На всичкото отгоре сте турили и реклами, което просто довършва потенциално заинтригувания юзър.

Фонът е нарязан с някоя ножовка и repeat-нат как дойде. И грам не се връзва с останалото.

Препоръки:
- Разкарайте сичко излишно: дати на постовете, иконки за печат и прочие лайна дето ги плюе тоя цмс не го знам какъв е ама на Джумла смърди. Тея икони за шерване в Дигг, ДизайнФлоут и прочие някой нашенец дали ще седне да ги ползва?! Дялкайте ги.
- Фонът - по-добре без него.
- Всъщност вземете някой по-изчистен темплейт и си сложете само каквото ви трябва. Има сума ти безплатни и стилни неща. Тоя да го ръчкате е изгубена кауза така като гледам. Ще потърсим и препоръчаме нещо подходящо ако трябва.

ПС: И щото неска не съм на кеф ли кво ли ама отдавна не бях се издразвал на толкова неграмотен пост - баце то остави правописа, ами трябваше да го прочета няколко пъти докато разбера какво искаш да кажеш и какво се очаква от нас...
 
От: Да ми е честит новият проект :)))

Ако исках да е една гола критика да си начеша крастата, щях да се огранича до половината пост без да давам препоръки и да предлагам съдействие, представяш ли си. Ама то не стига че не може да пише, ами и да чете не му се удава.

За последен път си давам зор да адресирам малоумно написани постове.
Неграмотните и тъпи келеши на сапун.
Стига толкова с тая толерантност.

Като искаш любезни и смислени отговори, ще си дадеш маааааалко повече зор отколкото ти иде отвътре, та да си напишеш поста/темата като хората.
 

Горе