Да покажем малко човечност

mr_nikolov

Active Member
Хора днес както всеки обикновен ден се ровя във фейсбук и попаднах на едно видео, вижте го

[video=youtube;LKUaUUGHARc]http://www.youtube.com/watch?v=LKUaUUGHARc[/video]

Повече информация може да намерите на http://www.adelinakodjabasheva.com/
Призовавам тези които не ги боли сърцето за лев и двайсет да пратят един СМС: 17 777 с текст DMS ADI. Има и банкова сметка ако има хора които имат желание да помогнат с по-голяма сума. Момичето е едва на 19 тя не е видяла нищо още така че нека и помогнем.

Другото което е че 70% от хората тук притежават уеб сайтове или фейсбук страници, а дори и да не притежавате поне имате фейсбук профили. Та идеята е ако можете да сложите банер , връзка или просто с личния си фейсбук профил да харесате и да шернете тази страница https://www.facebook.com/HelpAdi за да може повече хора да научат за нея и ако имат възможност да помогнат. Аз съм един от младите хора които не смятат да бягат в чужбина а да останат тук и да направят България по-добро място за живеене, първо обаче трябва да си сменим манталитета и да почнем да си помагаме, смятам че дори и да нямате възможност да изпратите пари вторият вариант също е вид помощ и то не малка, освен това няма да ви коства нито стотинка.
 
От: Да покажем малко човечност

Има вече тема за момичето. Не е лошо да си направи и пейпал, сигурен съм че за много хора това ще е най-лесния начин да преведат пари.
 
От: Да покажем малко човечност

Ами погледнах и не видях в интерес на истината, съжалявам щом има тема ама то повторението е майка на знанието :D А относно paypal казаха че в най-скоро време ще има за да могат и хората които не са от България да могат да помогнат, че варианта с банките когато е от чужбина е много кожудерски ...
 

Горе