Да попитам нещо за БГ и ситовете за запознанства

Gotovski

New Member
Значе решил сам да инвестирам и ги имам парите но първо искам да се допитам нещо до вас...

Значе инвестирам около $1000-$1200 за реклама-та тва го разпределям на 3-4 месеца говорим... И да речем mass link булдинг и сео правя... на 5 месец слагам смс ситемата там за вотове и разни чудеса ...

Според вас около колко потребители ще имам с тази реклама и за тези 5 месеца ? Колко % според вас ще пращат смс ?
 
От: Да попитам нещо за БГ и ситовете за запознанства

зависи колко потребители има... примерно в аха.бг някаде около 10% изпращат смс-и регни се там и разгледай.. имат около 500 хиляди потребители :)
 
От: Да попитам нещо за БГ и ситовете за запознанства

А ми то това зависи от много работи. Най-вече как ще изглежда и сайта и какви функции ще има. Зависи и от ефективноста на рекламите. А бе с 2 думи никой не може да ти каже колко потребители ще има сайта.

Сега за смс-ите може да разгледаш 10-15 дейтинг сайта и горе-долу да си направиш преценка колко пращат и колко не.
 
От: Да попитам нещо за БГ и ситовете за запознанства

в началото никой няма да ти праща смс-и трябва добре да го развиеш да направиш няколко хиляди потребителя набързо със стабилен сървър да не лагва много и с повечко екстри

имам 1 скриптче able dating се казва не е 100% разкодирано в смисъл има някой кодирани файлове но се разкодирват със зенд оптимизер суперхостинг ги подържат имам и бг език за него почти 100% и знам как да краде скинове от галерията им и други сайтове ако искаш може да ти го продам ако търсиш :)
 

Горе