Да скрия ли форума на портала си?

dj_ee3

New Member
Здравейте, със едни приятелчета почнахме да правим портал на тема сериали който ще бъде пуснат много скоро. По принцип аз отначало исках да имаме форум но сега имам една друга идея. И тя е да скрием форума за първите седмици защото лично аз много се дразня когато съм във сайт кликна на форум секцията и видя че едни и същи 5 човека пишат всичко. За това моята идея е да го скрием за първите 1-2 седмици докато наберем скорост така да се каже и чак тогава да го пуснем. Но говорих с тях и те ми казаха че няма смисъл от това. Според мен смисъл има защото както вече казох тъпо е да влезеш във форум в който пишат само 4-5 човека. Накрая решихме да пишем във този форум за да получим качествен съвет за това как да постъпим. Благодаря предварително!
 
От: Да скрия ли форума на портала си?

скриий го, да
 
От: Да скрия ли форума на портала си?

Не го скривайте! Как ще набереш скорост на нещо скрито?
Другият вариант е, да го забраниш да се вижда от гости, а само от регистрирани потребители! Така ще събудиш любопитството на желаещите да се регнат при теб.
Другият вариант е да го направиш приятелски и във форума да се регистрират само хора с покани!

Успех!
 
От: Да скрия ли форума на портала си?

Izida това да го забрани да се вижда от гости до известна степен и на мен самия ми хареса. Ако има доста голям брой посещения не виждам някакви проблеми да се стигне до доста голям процент регистрации, виж тук май идва момента, че трябва да накарат хората да пишат в този форум, защото все пак един форум се прави точно заради това, да се пише в него :)
 

Горе