Да управляваме сайт без да инвестираме

dogbrand

Member
Здравейте,

Казвам се Здравко Здравков, и съм част от екипа на А Плюс ООД.
Тъй като виждам, че много хора се интересуват от собствен бизнес, ще ви направя едно предложение което може да ви заинтригува.
Нашата фирма притежава домейните 1000.бг, 4000.бг, 5000.бг, 7000.бг и 9000.бг.
За тези от вас които искат да имат собствен сайт, но не искат да се занимават с програмиране, дизайн, плащане на хостинг и така нататък, искаме да предложим да станат наши партньори.
Предлагаме ви, да управлявате един от нашите сайтове. Приблизително как биха изглеждали можете да видите на news 5000 bg.
Ако нашето предложение представлява интерес за вас, то може да ни пишете за да ви представим по конкретно нещтата.
С уважение,
Здравко Здравков
А плюс ООД
 
От: Да управляваме сайт без да инвестираме

Интересува ме финансовата страна на нещата. Иначе от моя страна предлагам много добра вътрешна оптимизация + малко външни номера (бяла шапка), което води до добро класиране на вътрешните страници в зависимост от тематиката им.
Пояснение: Трудно се разбирам с CMS-ите, защото те трудно се модифицират.
Искам да знам ако направя уникална система с много силна вътрешна оптимизация + външна (ако се намери писач на статии на дадената тематика, оптимизацията се усилва много), PR1-2 за до 2 месеца и да речем 100-200 уникални на ден (може и повече, но тук си зависи от тематиката), тогава какви финансии ме очакват.

Благодаря за отделеното внимание.
 
Последно редактирано:
От: Да управляваме сайт без да инвестираме

@Unwise PR-а ли е показател за това колко е добра оптимизацията?
 
От: Да управляваме сайт без да инвестираме

готинА Е ИДЕЯТА:)
според пощенския код на областните градове
регионален сайт
мда идейно :)
100-200 не е число аз по малко от 1000 не признавам :)
 
От: Да управляваме сайт без да инвестираме

@amoun със 100-200 на ден таргетирани, мога да правя повече отколкото ти със 10000-20000 ;)
 
От: Да управляваме сайт без да инвестираме

че това е сайт за обяви и новини - за ко са му таргетирани- таргетирани за магазиня да пазаруват не за портал ?
 
От: Да управляваме сайт без да инвестираме

Бях попадна случайно на тези сайтове през фейсбук добра идея ама бяха поизоставено явно някой,като мен е награбил много дини под мишница.Мисля че от търново бяхте имаше интервюта с мои познати една идея зарибете тинейджъри за писане на статии щом има редовен контент сеото е по лесно :twisted:
 
От: Да управляваме сайт без да инвестираме

от търново са - щом първо са опправили адрес 5000 :)

и аз така чесно казано не си знам всичките домейни
има някои от години стоят непипвани понякога като ме цапмне настроение и ги барвам по малко но има и по 5-6 месеца да не съм ги поглеждал - ама аз съм скрънза не давам на никой д ами ги пипа
моите крави са си мои крави - само аз си ги доя :)
 
От: Да управляваме сайт без да инвестираме

Да наистина, ние сме от Велико Търново, нашата фирма развива дейност в различни области, освен споменатите сайтове притежаваме и сайта shipito . bg, както и услуги в областта на препращането на стоки от САЩ до различни точки на света.
Двата проекта които сте забелязали са две различни неща. Нашата партньорска програма е насочена само и единствено към сайтовете от нюс 5000 бг.
Основната работа на нашите партньори ще е да поддържат съдържанието на сайта, така че да е интересно за потребителите.
Нашата задача ще е да поддържаме технически сайтовете, да осигуряваме маркетинговата дейност, и да осигурим политика на ползване и отношения вътре в групата, така че всички сайтове да са подчинени на едни и същи правила, като дадем възможност на всеки от партньорите ни да прояви творчество и желание да развива проекта като свой собствен.

Тъй като някой хора ги тревожи какво ще се случи ако сайтовете се развият и станат много печеливши, и няма ли някой да бъде "прецакан", то единственото което можем да гарантираме е, че ще се опитаме да опишем достатъчно точно отношенията между нашите партньори и самите нас, за да имат юридическа стойност.

За тези които се интересуват, искам да кажа, че съвсем скоро ще имаме цялостно ръководство за партньорската програма, за което своевременно ще ви информирам, и чрез което ще можете да се запознаете какви са нашите ангажименти, както и какво се очаква от вас като наши партньори.

Ще се радвам да отговоря на всички възникнали въпроси, за това ако има нещо не се колебайте да питате, а аз ще се опитам да отговоря възможно най-изчерпателно!

С уважение,
Здравко Здравков
А плюс ООД
 
От: Да управляваме сайт без да инвестираме

@Unwise PR-а ли е показател за това колко е добра оптимизацията?
Не, това просто е един от показателите, който се очаква да се постигне. Най-важно е класирането в Г на конкретните страници от сайта за конкретните ключови думи.
 

Горе