Продава се: Два SEO домейна в пакетче

sixking

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
45   0   0
Здравейте.

Продавам два домейна в пакет - 365seo.info + 365seo.mobi
Взех ги уж с целта да ги развивам, но не съм програмист и не ми се получава номера. Намерих някаква система да сложа в инфото, но мобито не е включено към нищо и не зарежда нищо.
Трябва да ги махам, че доста време ми заемат и трябва да разчистя.
Приютени са в goddady, ако прехвърляме в друг регистратор, транспортните разходи са за него.
Цената - 20лв и за двата, така както ги виждате (със сайта в .info).
Начини на плащане - Paypal, epay.bg

Последно редактирано:
От: Два SEO домейна в пакетче

Хайде де, сега ако ми кажете, че няма хора, които да развиват подобен бизнес???

Уникална промоция дами и господа. Само за предприемач :)

С толкова много фирми и хора, които се занимават със сео, никой ли няма интерес за два точни домейни за целта?

Даже и с тази цена, как пък тъй никой няма интерес?

Тоооолккова народ предлага SEO услуги, на никой ли не чу трябват два домейна?

Нищо лично, искаш да продадеш на хора занимаващи се със СЕО домейн който съдържа цифри в името си, по добре търси другаде балъци ;)

Много оборотни в този форум се събраха! Всеки недоволен, всеки оборотен, ама всеки лае, много знае и накрая само приказва! Айде само желаещи да коментират, че аман от зайци тука!

Да дори заек като мен знае, че този домей не струва, не знам какво продаваш след като ме си готов да чуеш критиките на хората, може би искаш някой да лапне кукичката, е аз предпочитам да предупредя хората. Много хора казват, че продават защото нямат време да го развят, лично мое мнение е, че си се опарил и сега искаш да се отървеш от тях.
Лека вечер, и успех с продажбата!

• Like
Реакции: Sky

Дааа, направо ми изгоря къщата, че се опарих. За такива пари според тебе, дали изгорях с много или?
Такива горения, опарвания и всякакви топлинни, стават когато дадеш много за нищо, аз някъде да съм казал че съм платил много? То даже още с първата цена съм на нула и не ми е проблем, ама айде, щото домейните криви, нали.

SEO домейни продава Калин, ти продаваш 2 боклучави домейна.

То тука всеки иска за 2лв да вземе сайт оценен на 2000 ама няма май?

домейните се ПОДАРЯВАТ. Първият писал ЛС печели.

Горе