Дигитален маркетинг

33333333333.jpg
Копирайтинг агенция "Орион"
обединява специалисти, както в областта на копирайтинга, така и на дигиталния маркетинг. Екипът на агенцията се състои едновременно от добри писатели и професионалисти в различни области. Това ни помага да комбинираме креативност и задълбочени познания, за да
създадем най-доброто съдържание за фирмените уебсайтове, страници или профили в социалните мрежи на нашите клиентите.
Смятаме, че в днешно време общуването с потребителите и точните думи, които се отправят към тях играят ключова роля в избора им. Ето защо решихме да съчетаем таланта в писането със специализираните знания и опита.
Екипът ни се отличава с това, че разполага със специалисти в основните отрасли, които бързо ще навлязат в тънкостите на Вашия бизнес и потребностите на клиентите, за да постигнем максимални резултати.

Предлагаме своите услуги в областта на: мениджмътна на социални мрежи, бизнес кореспонденцията, изграждането на маркетинг
стратегии, създаването на уеб съдържание, SEO копирайтинга, и разбира се, писането на статии и ревюта за продукти.

Ние ще изградим необходимия имидж на Вашия бизнеса в социалните мрежи и ще държим потребителите постоянно информирани за най-новите продукти или услуги, които предлагате. Нещо, което определно има значение за постигането отлични бизнес резултати.

За повече информация заповядайте на нашия уеб сайт:
http://copywritingagency.net/

При нас ще откриете:

- индивидуален подход и лично отношение;
- креативност и оригинално съдържание;
- специалисти, които разбират твоя бизнес и потребностите му;
- кратки срокове;
- достъпни цени.

Имейл за връзка:
[email protected]


За нас ще бъде удоволствие да работим заедно!
 
Последно редактирано:
Шляпнаха си текста от хоумпейджа без грам едит на още няколко места само в тоя форум.

Достатъчно говорящо колко са в час с материята.
 
Имате по-сериозни проблеми от това че някой ви бил хейтнал. Например фактът, че оцвъкахте така форумо, говори за липса на базов комън сенс.

ПП: Абе някой виждал ли ме е да предлагам маркетингови услуги?
 
Имате по-сериозни проблеми от това че някой ви бил хейтнал. Например фактът, че оцвъкахте така форумо, говори за липса на базов комън сенс.
Вероятно става въпрос за поредните жертви на множеството онлайн и офлайн курсове по дигитален маркетинг, които са особено модерни напоследък. Там ги учат на спам до дупка през всички възможни канали. Разни хванати от пътя лектори им пълнят главите с глупости и после стават такива неща, каквито виждаме тук. Отиде на кино имиджът на новата агенция и никога повече няма да се върне, а хората в нея дори не осъзнават защо и как е станало. Ужас...
 
@Blinky , ако сте сред модераторите на форума, бихте ли ни съдействали за изтриване на акаунта ни, тъй като се подведохме по името на форума и очаквахме да срещнем потребители, развиващи сериозен бизнес, а вместо това попаднахме на махленска сбирка, която нямаме време да следим, а още повече да вземаме участие в нея.
Поздрави!
Не знам как очвакте който и да е "развиващ сериозен бизнес" да се обърне към Вашата агенция за която вече споменах следното:

- грозен готов темплейт на който само му е сменен текстът
- сайт с некоректно конфигуриран SSL
- "ФИРМЕН" email в gmail...
- неактивни линкове към социални профили (FB, G+ (вече несъществуващ),LinkedIn и прочие) на служителите на агенцията; като ще са неактивни поне махнете самите иконки, а не човек да клика и нищо дан е се случва

Не мисля, че който и да е човек, развиващ дори и НЕСЕРИОЗЕН бизнес, би ви се вързал.
Вместо да нападате, вземете се поучете от съветите, които Ви се дават тук, а не се правете на недоебана сърдита лелка, моля.

Когато сте готови се върнете и представете "агенцията" си по професионален начин и ще видите разликата в отношението към Вас.

Успех!
 
Последно редактирано:
След като така и така отворихте темата за доверието и недостатъците... Наистина ли смятате, че посредством фалшив профил (всякакви прилики с Вас са напълно случайно ;)), в който потребителят не само не застава с лицето си, но дори и ползва фалшиво име изобщо има някакъв шанс да спечели доверието на клиент?
@Blinky дали ще е възможно екипът Ви все някога да се задейства относно изтриването на акаунта ни, защото получаваме известия, спам и тн., а поне нашето време е ценно.
Поздрави!
Лельо, аз не си търся клиенти в тоя форум.
С хората, с които съм имал вземане-даване, съм контактувал лично и мога да те уверя, че чрез този форум съм сключил сделки за повече пари отколкото някога мижавата ти "агенция" ще изкара, ама не се регистрирам и първият ми пост да е спам с тема кой съм аз и т.н.
Не се правят така нещата, първо се представи коя си, дай нещо на community-то, докажи се и тогава почвай да си рекламираш услугите. Или на теб базови бизнес логики са ти непонятни?
Няма ли да е досадно да те срещна на улицата и да почна да ти рецитирам стихчето, което си постнала ти в първия пост тук? Я пак помисли?

А ти като обясняваш за фалшиви профили - да беше застанала с името си, лично ти, не зад "агенцията ти"

Коя точно от всички лели, посочени на сайта си ти?
 
Последно редактирано:
Темата в никакъв случай не трябва да се трие или мести в раздел, който не се индексира, тъй като бъдещите клиенти на "агенцията" трябва да са наясно с кого ще си имат работа. Мненията, публикувани от представителя на "агенцията", дават безценна информация за много неща, които хората трябва да знаят.
 
.....Предлагаме своите услуги в областта на: муениджмътна на социални мрежи, бизнес кореспонденцията, изграждането на маркетинг
стратегии, създаването на уеб съдържание, SEO копирайтинга, и разбира се, писането на статии и ревюта за продукти.....

Ай стига бе, такива специалисти пък обява във форума пускат. По-добре в "Позвънете" я пуснете.
 
Гледам в “Екип”, бивш или може би все още настоящ учител от гимназията ми хахаха..
 

Горе